20170513 Gendringen GWVV JO17 2 Voorjaarskampioen

Zaterdag laat in de middag is Gendringen/GWVV JO17-2 Voorjaarskampioen geworden in de 4e klasse. De kampioenswedstrijd tegen MvR werd al heel snel beslist door vroege doelpunten van Bart Rots. Hiermee was de spanning die er op  het duel zat snel af en kon Gendringen/GWVV naar harte lust gaan voetballen. Op het duel was veel Varsselders publiek af gekomen die konden genieten van een wedstrijd waar veel doelpunten vielen. Na de 0-4 was het MvR die nog scoorde maar hierna was Gendringen/GWVV nog drie keer trefzeker waardoor het duel op een 1-7 eindstand kwam te staan.

Na het eindsignaal werden de kampioenen gefeliciteerd door het aanwezige publiek waaronder veel familie van de voetballers. In Varsselder aangekomen werd er een rondrit gemaakt op de platte wagen zodat heel Varsselder-Veldhunten kon horen dat GWVV weer een kampioen rijker was. Het clublied werd dan ook menigmaal gezongen onderweg. Op het sportcomplex teruggekomen sprak bestuurslid Mike Frazer de kampioenen toe en sprak hij de hoop uit dat ook over 2 weken een feestje gevierd kon worden als ze de finale van de Bekerwedstrijd spelen. Hierna was er patat met frikandellen voor de kampioenen en was het nog lang onrustig in het Dorpshuus.

Jongens en leiding van harte proficiat met het kampioensschap. En over 2 weken veel succes toegewenst in de beker finalewedstrijd!

Kijk hier naar de foto's van de kampioenen.

Delen