Gistermiddag heeft GWVV in het duel tegen Ulftse Boys met 2-3 verloren. GWVV had zeker één punt verdiend als het er al niet drie hadden moeten zijn. De wedstrijd was voor het publiek mooi om naar te kijken, niet dat het spel altijd oogstrelend was, maar vooral de spanning die erop zat het leuk maakte. Al in de 2e minuut levert een hoge bal van Ulftse Boys een kans op, maar de kopbal die hierop volgt heeft geen succes. De eerste doelpoging voor GWVV komt in de 16e minuut als Niels Schweckhorst een hoge bal van rechts ineens volleert bij de 2e paal, de bal verdwijnt net naast het doel. In de 17e minuut weet Ulftse Boys te scoren nadat door Jordy Schepers van afstand op doel wordt geschoten en het zicht op de bal voor keeper Sven te Kaat wordt ontnomen door een Ulftse Boys speler. In de 30e minuut komt GWVV op 1-1 nadat Cas de Neling middels een diagonale schuiver fraai wordt binnengeschoten. Lang weet GWVV deze stand niet vast te houden want in de 31e minuut staat GWVV alweer tegen 1-2 achterstand aan te kijken nadat de meeverdedigende Niels Schweckhorst bij een cornerbal de bal bij de 1e paal pardoes achter zijn eigen doelman knikt. 1-2. GWVV heeft voor de rust nog drie doelpogingen maar het schot van Cas de Neling in de 32e minuut, het schot van Ron Prinsen in de onderhoek en het schot in de rechter bovenhoek op de diep weggestuurde Jelle Visser worden niet verzilverd. Daarentegen heeft Ulftse Boys in de 39e minuut in de counter ook een kans, deze wordt gered door doelman Sven te Kaat. Ruststand 1-2.

De 2e helft komt GWVV goed uit de startblokken als in de 47e minuut de bal net aan de verkeerde kant van de paal belandt. In de 59e minuut weet Ulftse Boys de 1-3 aan te tekenen nadat Ulftse boys speler Rik Perloy vrij spel krijgt en het moment kiest om binnen te schieten. In de 62e minuut heeft de doorgeschoven Merijn van Arragon de 2-3 op z'n voeten als de keeper bij een hoge bal onder de bal doorgaat en Merijn de bal net naast tikt. In de 71e minuut komt Ulftse Boys ook goed weg als Lars Hendrixen bij een bal uit een corner snoeihard naast kopt. In de 74e minuut is het wel raak als bij een cornerbal van Ron Prinsen een Ulftse Boys speler de bal schampt en de bal zo in eigen doel werkt. Ulftse Boys die loert op een counter krijgt de lange ballen niet goed bij de voorhoede mede door de GWVV defensie die goed staat. GWVV krijgt nog voor het eindsignaal twee kansen, maar het goed voorbereidende werk van Jochem Geerts wordt door Ron Prinsen niet beloond met een doelpunt. Ook de kopbal van Cas de Neling treft in de 87e minuut geen doel waardoor de stand op 2-3 blijft staan.

Bij "Het noaproatuurtje" na afloop van de wedstrijd werd aan Ulftse zijde Thom Wassink en aan Varsselderse kant Lars Hendrixen tot "Keerls van de wedstrijd" verkozen en ontvingen zij van spreekstalmeester Bennie Mulder een vlaai van Limburgia te UIlft. Ook gaven beide trainers Patrick Visser en Frank Lukassen hun analyse van de wedstrijd. Waarbij de eerste heel blij was met de drie punten en de ander zwaar teleurgesteld met 0 punten ondanks dat zijn team het goed had gedaan deze middag.

Zondag 30 april speelt GWVV in Drempt tegen HC'03 aanvang 14:00 uur.

Kijk hier naar de foto's van deze wedstrijd.

Kijk hier naar de foto's van Pupil van de week Senne Ditters.