220512 SamAanDeBalAfgelopen donderdag 12 mei werd de inhaalwedstrijd GWVV-AD'69 op de Buitenham gespeeld. GWVV kwam kort voor rust op een 1-0 stand door en doelpunt van Bart Rots. In de 2e helft drong AD'69 aan maar was keeper Tim Jansen telkens een sta in de weg om op scoren te komen. GWVV had op 2-0 moeten komen maar de bal werd door Jochem Geerts niet goed geraakt waardoor de bal naast ging. Toch kreeg GWVV in de 93e minuut de deksel op de neus als AD'69 toch nog tot scoren komt en het vlagsignaal voor buitenspel van grensrechter Niels Jansen genegeerd wordt door de scheidsrechter. Eindstand 1-1. Een stand waar GWVV mee kan leven, alleen behoorlijk balend dat dit in blessuretijd moest gebeuren.

Kijk hier naar de foto's van deze wedstrijd.

Morgen zondag 15 mei speelt GWVV de uitwedstrijd tegen sc Meddo in Meddo aanvang 14:00 uur.