GWVV heeft zondagmiddag ruimschoots met 6-1 gewonnen van Etten. Cas scoort 100 ste treffer
De derby tegen Etten werd gespeeld op sportpark De treffer te Etten. Etten leek in 1e instantie het initiatief te nemen maar GWVV pakte de wedstrijd al snel over. In de 5e minuut scoorde Jochem Geerts met een soloactie door de Ettense defensie. Hierna scoorde Bart Rots al in de 12e minuut de 2-0. Etten kwam in de 1e helft nog een paar maal bijna tot scoren maar de buitenkant paal en de GWVV-goalie Tim Jansen zorgden ervoor dat Etten niet tot scoren kwam. In de 2e helft was het Cas de Neling die in de 53e minuut zijn 100-ste treffer voor GWVV scoorde en hiermee de wedstrijd definitief op slot zette. Hierna was het Cas de Neling time want hij scoorde ook de 4-0 en 5-0 voor GWVV,  een zuivere hattrick dus. Etten kon nog een keer tegen scoren, maar de mooie treffer van 6-1 van wederom Cas de Neling gaf nog meer glans aan de ruimschootse overwinning van GWVV.

Een wedstrijd waarbij op het slechte bespeelbare veld GWVV effectiever speelde en hiermee de doelpunten makkelijker wist te scoren. Etten wilde wel, maar gaf met slordig defensief spel de wedstrijd uit handen.

Volgende week zondag 8 mei speelt GWVV tegen KSV in Vragender aanvang 14:00 uur.