GWVV heeft vanmiddag in de wedstrijd in en tegen Dinxperlo met 2-2 gelijk gespeeld. Al heel vroeg in de wedstrijd kwam GWVV op voorsprong door een goede aanval over rechts waarbij de voorzet van Jochem Geerts laag werd binnengekopt door Cas de Neling. Dinxperlo is hierna bij stilstaande momenten, waaronder de corners, gevaarlijk maar weet toch niet tot echte kansen te komen. GWVV is gretig en probeert het spel uit Dinxperlo te halen door er bovenop te zitten. Toch weet GWVV de meeste kansen te creëren, de Dinxperlose goalie voorkomt in de 36e minuut tot 2x toe een doelpunt als hij goed weet te pareren. In de 42e minuut is Dinxperlo nog het dichtst bij een doelpunt als een lage voorzet maar net wordt gemist door een inkomende speler. In de 2e helft laat GWVV zien dat het niet van plan is om in de verdediging te kruipen maar probeert met opportunistisch voetbal het doel van de tegenstander te zoeken. In de 48e minuut is Jocheme Geerts dan ook dicht bij de 0-2, de bal wordt echter op tijd onderschept door de keeper. Na 15 minuten in de 2e helft krijgt GWVV het moeilijk als Dinxperlo meer aandringt en de gelijkmaker probeert te vinden. In de 55e minuut gaat een schot van Dinxperlo hoog over en in de 70e minuut wordt een vrije trap uitstekend door keeper Sven te Kaat tot corner verwerkt. In de 75e minuut wordt het dan toch gelijk als een aanval over rechts bij de 2e paal wordt binnen geschoten. 1-1. GWVV heeft het op dat moment heel moeilijk en komt niet meer aan aanvallen toe. In de 79e minuut toucheert Dinxperlo met een schot vanaf rechts de lat. In de 90e minuut weet Dinxperlo de 2-1 te maken als de GWVV de slag op het middenveld verliest en een bal vanaf links wordt voorgezet en tussen GWVV verdedigers wordt binnengeschoten. De wedstrijd lijkt hiermee gespeeld, maar in de allerlaatste blessure minuut wordt Cas de Neling dom door een Dinxperlo verdediger naar de grond gewerkt en rest de arbiter niets dan GWVV een penalty toe te kennen. Aanvoerder Dirk Jansen is vanaf de elf meter stip ongenadig en trekt hiermee de stand weer in evenwicht. Eindstand 2-2.

Een wedstrijd waarin GWVV wist dat het lastig zou worden, maar door dit tactisch goed uit te spelen wist GWVV een punt mee naar huis te nemen.

Volgende week speelt GWVV de derby op sportpark 't Houtbroek in Breedenbroek tegen Ajax Breedenbroek aanvang 14:00uur.