Na een veel bewogen vreemd seizoen 2019-2020 gaat G.W.V.V. de zomerstop in. Afgelopen donderdag werd door alle senioren gelijktijdig een laatste training afgewerkt om daarna met z'n allen het seizoen 2019-2020 officieel af te sluiten op het terras van het Dorpshuus, met inachtneming van de corona maatregelen.

Afsluiting 19 20

Voorzitter Jan Aalders sprak de aanwezigen toe, waarin dat hij aangaf dat het seizoen 2019-2020 op donderdag 12 maart abrupt stopte door het coronavirus. Vanaf begin mei konden de trainingen, met de nodige maatregelen, weer opgepakt worden en vanaf 1 juli mogen er weer wedstrijden gespeeld worden. De voorbereiding op het seizoen 2020-2021 kan dan ook, als alles onder controle blijft, 'normaal' van start gaan. In zijn woorden keek hij alvast vooruit en gaf aan dat verschillende kaderleden stoppen als (jeugd)trainer/(jeugd)bestuurslid, op een later tijdstip (ledenvergadering, nieuwjaarsbijeenkomst) zal officieel afscheid genomen worden van hen die gestopt zijn. Betekent, dat er ook veel vacante functies komen. Verzoek van de voorzitter was dan ook om met z'n allen hier alvast over na te denken, voor informatie kan men terecht bij het GWVV bestuur.

De voorzitter wenste namens het bestuur iedereen een hele fijne vakantie toe en tot ziens in het nieuwe seizoen.

De 1e training van de selectie begint op dinsdag 4 augustus waarna de overige seniorenteams beginnen op donderdag 13 augustus. De bekercompetitie begint voor alle seniorenteams op zondag 30 augustus. De reguliere competitie start hierna op zondag 20 september.

Delen