GWVV heeft vandaag met 1-3 verloren van een beter spelend Gendringen. GWVV probeerde de eerste kwartier Gendringen het spel niet te laten maken door druk te zetten. Dit lukte GWVV goed en de vrije trap vanaf 25 meter van het doel die GWVV kreeg was hier een gevolg van. Dirk Jansen die als zo vaak altijd erg gevaarlijk is met z'n schoten schoot de bal onhoudbaar in de linkerbovenhoek. 1-0. Toch was het Gendringen die na dit kwartiertje het spel dicteerde met af en toe vloeiende aanvallen. Een soloactie in de 30e minuut eindigt maar net naast en in de 32e minuut weet keeper Casper Bussink met de voet te redden. In de 37e minuut is het wel raak als er een steekbal na een goede combinatie op links wordt gegeven en de bal binnengeschoten wordt. 1-1.

In de 2e helft blijft Gendringen dicteren en krijgt behoorlijk wat kansen om op voorsprong te komen. In de 49e minuut wordt door GWVV de bal van de doellijn gehaald waardoor dat het in evenwicht blijjft. Kort hierop krijgt GWVV toch de kans om op voorsprong te komen als een hoge bal vanaf links door Robin Klompenhouwer op de paal wordt gekopt. Ook Gendringen heeft niet het geluk als de bal ook bij hen op de paal terecht komt. In een fase hierna is er een golf van kansen voor Gendringen maar telkens komt GWVV hier goed weg en weet GWVV tot een spaarzame aanval te komen. In de 76e minuut krijgt Gendringen een penalty toebedeeld door de uitstekend fluitende arbiter Koen Molenaar als er een overtreding binnen de zestien wordt begaan bij GWVV. De bal wordt vanaf de stip feilloos binnen geschoten. GWVV probeert in het laatste kwartier nog wat te forceren maar kan geen vuist maken tegen de Gendringense verdediging. In de 81e minuut schiet Gendringen de bal nog over maar in de 90e minuut neemt Gendringen definitief afstand door met een diagonaal schot de bal binnen te schieten. Eindstand 1-3.

Een wedstrijd waar GWVV probeerde om het eerste kwartier het verschil te maken maar na de 1-0 was het Gendringen die het spel dicteerde en hiermee dan ook terecht won. GWVV leed hiermee pas de eerste verliespartij van dit seizoen.

Hiermee zijn we gekomen aan de winterstop seizoen 2019-2020. Volgende week worden er nog enkele partijen ingehaald in de 4e klasse C waarbij GWVV niet meer in actie komt. De eerst volgende wedstrijd die er gespeeld wordt is op zondag 26 januari 2020 op de Buitenham tegen Keijenburgse boys.

Kijk hier 1-0 Doelpunt Dirk Jansen

Kijk hier voor de foto's van de wedstrijd GWVV - Gendringen.

Delen