20191013 GWVV scMeddoGWVV heeft vanmiddag in de wedstrijd tegen sc Meddo met 3-3 gelijk gespeeld. GWVV was de 1e helft de beter voetballende ploeg. Al in de eerste minuut scoorde GWVV, maar de grensrechter van sc Meddo zag een GWVV speler in buitenspelpositie scoren. Ook in de 3e en 7e minuut was GWVV dicht bij een treffer als eerst Jochem Geerts na een goede actie zijn schot gekeerd ziet door de doelman, kort hierop is het Cas de Neling die zijn schot gepakt ziet worden door de doelman. In de 9e minuut is het wel raak als Jochem Geerts vanuit het centrum op links Robin Klompenhouwer aanspeelt en Robin vervolgens de bal achter de doelman schuift. 1-0. In de 17e minuut is het sc Meddo die vanuit het niets de 1-1 aantekent als een bal vanaf links in het centrum rechtstreeks laag op het doel wordt geschoten en keeper Casper Bussink het nakijken heeft. GWVV maakt in de 40e minuut wederom een doelpunt uit een dubieuze buitenspelpositie. sc Meddo is kort voor rust ook nog gevaarlijk door een schot dat maar net voorlangs gaat. Ruststand 1-1.

In de 2e helft komt GWVV in de 49e minuut op 2-1 als een afgeslagen cornerbal met een droog schot door Maarten Wissing achter de doelman wordt geschoten. 2-1. In de 67e minuut komt sc Meddo met 10 man te staan als een speler met 2x geel van het veld wordt gestuurd door arbiter Molenaar. In de 69e minuut krijgt GWVV een penalty toegewezen als Jochem Geerts binnen de zestien ten val wordt gebracht en Cas de Neling vanaf de penaltystip binnen kan schieten. 3-1. Hierna laat GWVV het erbij zitten en laat sc Meddo meer in zijn spel komen ondanks de 10 spelers. In de 79e minuut scoort sc Meddo de 3-2 als een bal na een voorzet vanaf rechts simpel bij de 1e paal wordt binnengebracht. GWVV is in die fase even de weg kwijt en ziet sc Meddo zelfs op gelijke hoogte komen als ook Meddo na een overtreding een penalty krijgt. 3-3. Na dit doelpunt gaan beide ploegen nog wel voor de overwinning maar het schot van Jesse Peters gaat over en Meddo faalt in de afwerking als op links wordt uitgebroken. Eindstand 3-3

Een wedstrijd waar GWVV de voorsprong al in de 1e helft verder uit had moeten bouwen maar door een slechte eindfase de overwinning door zijn vingers ziet glippen.

Volgende week speelt GWVV tegen MEC te Miste aanvang 14:00 uur.

Kijk hier naar de foto's van de wedstrijd GWVV - sc Meddo.