GWVV heeft vanmiddag met 1-1 gelijkgespeeld in Vragender tegen KSV. GWVV kwam al in de 4e minuut op voorsprong nadat Dirk Jansen een cornerbal teruglegde net buiten de zestien. De inlopende Sam Overbeek knalde de bal vanaf die afstand lekker binnen. 0-1. GWVV liet in de 1e helft verzorgder voetbal zien als KSV, die het moest hebben van de vechtlust. Even later had Robin Klompenhouwer de 0-2 binnen kunnen schieten maar zijn schot ging maar net voorlangs. In de 27e minuut komt KSV dicht bij een treffer maar keeper Casper Bussink pareert de bal met de voet. Kort voor rust heeft GWVV nog enkele goede kansen maar faalt in de afwerking hiervan zodat het tot aan de rust 0-1 blijft. Na de rust zien we een iets ander KSV die de drie punten niet zo maar wil weggeven. Toch is Cas de Neling in de 54e minuut nog heel dicht bij een treffer als Jochem Geerts zijn actie tot in de zestien weet door te zetten en de bal geeft op Cas de Neling die uit de draai de bal maar net naast het doel schiet. GWVV begint na die fase slordiger te voetballen en zijn ze niet zuinig met de bal waardoor KSV beter in zijn spel komt. In de 60e minuut scoort KSV dan ook de 1-1 als een corner door de boomlange linksback wordt binnengekopt. In de 68e minuut is het wederom KSV die gevaar sticht als een bal vanaf links gegeven wordt en direct op goal wordt geschoten die maar net over gaat. Hierna pakt GWVV het spel weer over en krijgt door kansen van Cas de Neling en Jochem Geerts nog enkele goede mogelijkheden om op voorsprong te komen. Ook KSV kan nog een keer gevaarlijk zijn voor het eindsignaal maar het schot wordt prima gekeerd door Casper Bussink. Eindstand 1-1. Een wedstrijd waar GWVV gezien de eerste helft meer recht had op de overwinning maar gaande weg de wedstrijd KSV meer in zijn spel liet komen.

GWVV speelt al komende donderdag 3 oktober de volgende wedstrijd. Dan wordt de wedstrijd tegen sv Basteom gespeeld in Steenderen, aanvang 20:00 uur.