Vanmiddag is GWVV in de nacompetitie om promotie met 0-4 onderuit gegaan tegen HC'03. GWVV heeft in deze wedstrijd geen seconde aan de derde klasse mogen denken. HC'03 was hier gewoon weg te sterk voor en dirigeerde de wedstrijd. Dat het met de rust nog maar 0-1, was gaf GWVV toch nog moed voor de 2e helft. In de 1e fase van de eerste helft had GWVV veel te danken aan keeper Sven te Kaat die na dit seizoen op een lager niveau gaat keepen, tot 3x toe wist hij op fabelachtige wijze te redden. GWVV had een paar kleine kansen maar Ron Prinsen en Cas de Neling hadden het vizier vandaag niet op scherp staan. In de 16e minuut kreeg HC'03 een overtreding toegekend waarbij uit de vrije trap fraai door Stefan Landaal in de rechterbovenhoek werd gescoord. In de 2e helft probeerde coach Edwin Grotenhuis achterin nog wat goed te zetten, maar voordat de organisatie goed stond was het al 0-2. Door een persoonlijke fout op het middenveld werd GWVV in de 50e minuut afgestraft door een lekker binnen geschoten bal. 0-3. In de 52e minuut is de wedstrijd gespeeld als HC'03 uit een cornerbal binnen kan koppen. 0-4. Hierna laat HC'03 de teugels wat vieren en kan GWVV aan voetballen toekomen. HC'03 kopt nog een keer op haar eigen deklat en de kansen die GWVV nog krijgt zijn echter minimaal om nog een tegentreffer te kunnen maken Eindstand 0-4.

Een wedstrijd waar HC'03 het overwicht had en hiermee op simpele wijze de finale van de nacompetitie haalt. GWVV blijft vierdeklasser met wedstrijden tegen buurtclubs Etten, Gendringen, Terborg en Ulftse Boys is dat ook geen onaardige gedachte. Een schrale troost.

Kijk hier voor de foto's van de wedstrijd GWVV-HC'03.

GWVV sluit op zaterdag 15 juni het seizoen af met het Jan Riekentoernooi. Op dit toernooi zal er oa. officieel afscheid genomen worden van GWVV 3 coach/trainer Alex Cornielje. Gisteren werd er ter gelegenheid hiervan een afscheidswedstrijd gespeeld tussn oud-GWVV 3 leden en het huidige elftal. Kijk hier voor de foto's van deze afscheidswedstrijd.

 

Delen