Vanmiddag heeft GWVV in de wedstrijd tegen Dinxperlo op sportpark 't Wellink met 3-1 verloren. sv Dinxperlo was over de gehele wedstrijd feller dan GWVV. In de 13e minuut komt GWVV op een 1-0 achterstand, als een hoge bal vanaf rechts gemist wordt in de GWVV defensie en de bal voor Davy Lichtenberg vrij komt om binnen te schieten. In de 17e minuut komt Menno Wenting in de gelegenheid om een terugvallende bal binnen te schieten maar zijn schot gaat net naast het doel. In de 20e minuut probeert Cas de Neling de keeper met een schot te verschalken maar de goalie stopt de bal. GWVV komt in de 22e minuut goed weg als keeper Sven te Kaat de bal prima weet te keren. In de 25e minuut is het wel raak als de GWVV defensie goed door Dinxperlo wordt uitgespeeld en de bal door wederom Davy Lichtenberg tussen de palen kan worden getikt. 2-0. In de 30e minuut komt GWVV tot een treffer, als de bal door de goed doorzettende Dirk Jansen vanaf links hoog op maat wordt gegeven voor de koppende Cas de Neling 2-1. Keeper Sven te Kaat voorkomt voor de rust tot 2x toe een doelpunt door uitstekende reddingen. Na rust komt GWVV offensiever uit de kleedkamer en ziet Ron Prinsen 2x zijn kans in mist op gaan als de bal maar net naast wordt geschoten en wordt gekeerd door de keeper. Hierna probeert Dirk Jansen het nog met een schot vanaf links, maar de bal verdwijnt over het doel. Na een kwartiertje in de 2e helft is de druk bij GWVV er vanaf en komt Dinxperlo weer aan het voetballen toe. Wederom is het keeper Sven te Kaat die een grotere achterstand voorkomt met een fabelachtige redding. In de 70e minuut komt Dinxperlo toch op 3-1 als David Hulshorst de bal goed vrij speelt en de bal keurig over Sven te Kaat schiet. 3-1. GWVV probeert hierna nog wat te forceren maar dit levert geen direct gevaar meer op voor Dinxperlo. Eindstand 3-1 in het voordeel van Dinxperlo.

Een wedstrijd waar GWVV veel steken liet vallen waar Dinxperlo goed gebruik van wist te maken. Door goed keeperswerk van Sven te Kaat is een grotere nederlaag voor GWVV  bespaard gebleven. Door het verlies van GWVV ligt de strijd om de 2e plaats nog volledig open. De wedstrijd GWVV-'t Peeske die volgende week op 't programma staat wordt een belangrijke om de strijd voor de 2e plaats. Vanmiddag is door de 1-5 winst van VVG'25 op Ulftse Boys, VVG'25 kampioen geworden van de 4e klasse C. Onze felicitaties gaan uit naar VVG'25.

Het 2e elftal van GWVV had vanmorgen kampioen kunnen worden in Doetinchem als er gewonnen zou worden. De wedstrijd werd echter met 1-0 verloren. Volgende week zondag om 10:00 uur in de thuiswedstrijd gaan ze in de herkansing tegen Kilder 2. Wij wensen GWVV 2 hierbij veel succes. Kijk hier voor de foto's tegen Doetinchem.

 

 

Delen