20190428GWVV UBGWVV heeft vanmiddag met 3-2 gewonnen van Ulftse Boys. GWVV komt goed uit de startblokken als Ron Prinsen in de 3e minuut een hoge bal vanaf rechts op doel kopt en keeper Bouwman uitstekend redt. In de 8e minuut is het Lars Hendrixen die vanaf links op komt met een goede rush, bij het eindstation stuit hij op de Ulftse Boys goalie. Uit de corner die hieruit ontstaat, kopt Cas de Neling de bal binnen. 1-0. In de 10e minuut komt Ulftse Boys op 1-1 als keeper Sven te Kaat de bal los laat vanuit een vrije trap vanaf links, de Ulftse Boys aanvallers zijn er als de kippen bij en weten de bal in de goal te werken. 1-1. Kort hierna weet Ulftse Boys op de lat te schieten vanaf het middenveld. In de 16e en 22e minuut is het GWVV die gevaarlijk is als eerst Ron Prinsen net naast schiet en even later Cas de Neling via een steekpass stuit op de doelman. Ook in de 26e minuut is GWVV dicht bij een doelpunt als Menno Wenting de doelman denkt te verrassen met een lobje, maar de keeper weet de bal uitstekend uit de lucht te pakken. Ook in de 38e minuut komt Ulftse Boys goed weg als Cas de Neling maar net voorlangs schiet. Ulftse Boys is in de laatste minuten van de 1e helft nog twee keer gevaarlijk als zij tot 2x toe maar net naast schieten. GWVV laat in de 1e helft het betere van het spel zien waarbij Ulftse Boys laat weten middels stevige duels dat ze zich zomaar niet gewonnen geven.

In de 2e helft wordt het duel minder aantrekkelijk en worden er weinig kansen gecreëerd van beiden zijden. De scheidsrechter ziet in de 57e minuut in het duel met Cas de Neling binnen de zestien  een overtreding en fluit voor een penalty. Niels Schweckhorst schiet deze vanaf de elf lekker binnen. 2-1. Ulftse Boys dringt na dit doelpunt aan om toch nog een punt te halen uit het duel. In de 87e minuut wordt door Sven te Kaat uitstekend gered en de corner die hierop volgt wordt maar net naast gekopt. In de 92e minuut is het Lars Hendrixen die het maaiseizoen iets te vroeg inzet binnen de zestien en de tegenstander ten val brengt, de penalty wordt door Ulftse Boys goed binnengeschoten. 2-2. In de allerlaatste blessuretijd komt GWVV toch nog op een 3-2 voorsprong als een vrije trap vanaf links hoog in wordt gebracht en keeper Jaap Bouwman de bal verkeerd pakt waardoor dat de bal achter de lijn verschijnt. Eindstand 3-2.

Een duel waar GWVV de eerste helft het verschil had moeten maken, maar door dit na te laten in de 2e helft Ulftse Boys langszij ziet komen. Uiteindelijk trekt GWVV aan het langste eind als in de allerlaatste minuut door een keepersfout de bal achter de doellijn verdwijnt. Een overwinning die GWVV goed kan gebruiken voor het behoudt van de 2e plek.

Volgende week zondag speelt GWVV een uitwedstrijd tegen Dinxperlo op sportpark 't Wellink aanvang 14;30 uur.

Kijk hier naar de foto's van de wedstrijd GWVV - Ulftse Boys.

Delen