Vanmiddag heeft GWVV 1 in Keijenborg tegen de Keijenburgse Boys met 3-4 gewonnen. De wedstrijd begon voor GWVV niet goed, want al in de 7e minuut kwam de 1-0 op het scorebord te staan. Een vrije trap vanaf rechts werd met een rare curve over doelman Sven te Kaat getrapt. GWVV was op dat moment niet bij de les en stond nog niet georganiseerd op het monent dat de vrije trap werd genomen. In de 16e minuut wordt vanuit een corner de bal tegen de paal aangeschoten door Keijenburgse Boys en komt GWVV goed weg. In de 19e minuut tikt Niels Schweckhorst de bal binnen, de scheidsrechter ziet echter in het duel met de keeper een overtreding waardoor het doelpunt niet telt. In 26e minuut scoort Keijenburg de 2-0 als zij van GWVV alle ruimte krijgen om te combineren in het centrum waardoor vrij binnengeschoten kan worden. Toch zijn de ploegen op dat moment gelijk aan elkaar maar laat GWVV Keijenburg te veel voetballen. Het laatste kwartier van de eerste helft komt de ommekeer voor GWVV. In de 32e minuut wordt Dominiek Seinhorst binnen de zestien onderuit gehaald waardoor de scheids de bal op de stip legt en Niels Schweckhorst vervolgens raak schiet. 2-1. Door goed druk te zetten op het middenveld in de 35e minuut verovert Dominiek Seinhorst de bal en stuurt aan de rechterzijde Jochem Geerts diep weg. Op snelheid weet Jochem de bal perfect op maat bij de 2e paal te leggen en kan de vrij inkomende Cas de Neling binnen koppen. 2-2. GWVV komt voor rust nog zelfs op een 2-3 voorsprong als Merijn van Arragon vanaf rechts een hoge bal achter in de doelmond weet te leggen en Cas de Neling vervolgens fraai aannneemt, kapt en laag binnen schiet. Ruststand 2-3.

In de 2e helft is GWVV op zoek naar een grotere voorsprong, maar het schot van Sam Overbeek gaat net over het doel. Keijenburg is in de 57e minuut gevaarlijk als een vrije trap de buitenkant paal raakt. In de 64e minuut wordt Cas de Neling vanaf rechts keurig bediend, door de mislukte bal aanname van Cas wordt hiermee een scoringskans om zeep geholpen. In de 73e minuut schiet de van een blessure teruggekeerde Ron Prinsen maar net over. In de 78e minuut is het wel raak als Sam Overbeek met een steekpass Ron Prinsen in stelling brengt en Ron laag binnen kan schuiven. 2-4. Toch wordt het nog spannend op het einde van de wedstrijd als Keijenburg in de 83e minuut een hoge bal vanaf rechts hoog in de touwen schiet. 3-4. Voor GWVV is het nog billenknijpen, maar door solide verdegingswerk blijft de overwinning voor GWVV op 3-4 staan. Een wedstrijd die alle kanten op ging en waar GWVV een sterk kwartier kende waarmee terug werd gekomen in de wedstrijd en hiermee ook de verdiende 3 punten behaalde.

Volgende week zaterdag 10 november speelt GWVV op de Buitenham de bekerwedstrijd tegen Fc Trias, aanvang 19:00 uur.