20180603 Nacompetitie MvR GWVVGWVV 1 heef zondagmiddag de 1e knock-out periodewedstrijd tegen MvR in 's Heerenbergh verloren met 3-1. In de 2e minuut kwam GWVV in de problemen bij een te korte terugspeelbal op keeper Sven te Kaat. In de 9e minuut wordt een GWVV schot geblokt door de MvR defensie, MvR komt hierbij goed uit en bij de cornerbal die dit oplevert is het Sven te Kaat die weet te redden. In de 16e minuut staat de GWVV defensie niet goed waardoor dat een crosspass van links vrij kan worden aangenomen aan de rechterflank en wordt de bal vervolgens vrij binnengeschoven. 1-0. In de 43e minuut is het Dirk Jansen die uit een vrije trap raak schiet, de bal wordt door alles en iedereen gemist waardoor dat ook de keeper het nakijken heeft. 1-1. Beide ploegen gaan op dat moment gelijk op.

Tot een kwartier na rust is GWVV de meer aanvallende ploeg en krijgt hierbij ook enkele kleine kansjes, waarbij Niels Schweckhorst nog het meest dichtbij was, zijn schuiver is te slap en recht op de doelman af. De combinatie tussen Cas de Neling en Dominiek Seinhorst had in deze fase een doelpunt verdiend maar de scheidsrechter zag in de overtreding op Cas geen penalty. Na het eerste kwartier in de 2e helft nam MvR het roer over en kwam GWVV niet vaak meer voor in het spel. In de 66e minuut scoort MvR dan ook de 2-1, als de bal niet goed uitverdedigd wordt door GWVV. Ook in de 80e minuut wordt de doorgang door het midden geen strobreed in de weg gelegd en kan de bal lekker binnen geschoten worden. 3-1. In de 90e minuut is het Sven te Kaat die met een mooie redding erger voorkomt. Einduitslag 3-1.

Door deze uitslag gaat MvR verder naar de volgende knock-out periode wedstrijd en zal op 10 juni tegen AD'69 uitmaken wie de finale speelt op 17 juni.

Met deze wedstrijd komt er een einde aan de competitie voor GWVV 1. Op zaterdag 30 juni zal het GWVV afsluitende JR toernooi worden gespeeld en kunnen de spelers rust nemen om zich voor te gaan bereiden op het nieuwe seizoen 2018-2019. Seizoen 2017-2018 gaat de boeken in als een seizoen waarin GWVV 1 goed presteerde met een mooie 3e plek en als 'toetje' een nacompetitieduel te spelen had. In het GWVV historieboek kan dan ook bijgeschreven worden dat in het seizoen 2017-2018 voor het eerst voor een plaats in de 3e klasse KNVB gespeeld werd.