Vanmiddag heeft GWVV tegen Fc Eibergen in Eibergen met 0-0 gelijkgespeeld. Beide ploegen waren in de 1e helft gewaagd aan elkaar. Toch was Fc Eibergen de gevaarlijkere ploeg met enkele schoten van afstand en een schot dat gepareerd werd door Sven te Kaat. GWVV had in de 41-ste minuut een kans, na een wonderschone combinatie door het midden tussen Dominiek Seinhorst en Ron Prinsen. In de 43e minuut krijgt Fc Eibergen een vrije trap waarbij Sven te Kaat geluk kent als de bal dood onder hem blijft liggen. In de 45e minuut krijgt GWVV nog een kans als Cas de Neling de lange bal doorverlengd en hiermee Dominiek Seinhorst op links weet te bereiken, zijn schot gaat net voorlangs. Ook na de rust (49e minuut) krijgt Dominiek Seinhorst een kans als een vrije trap vanaf rechts maar net door hem langs het doel wordt gekopt. GWVV is in de 2e helft de ploeg van de vele gemiste kansen. In de 54e minuut kopt Dominiek Seinhorst een cornerbal recht op de doelman af, in de 65e minuut is het Maik Jansen die net te kort komt voor het doel en in de 68e minuut schiet Ron Prinsen rakelings over de kruising als hij een hoge bal vanaf rechts in één keer op de schoen neemt. Eibergen kan in de 2e helft in de 77e minuut pas voor het eerst gevaarlijk worden als een kopbal voortkomend uit een corner overgaat. De beste kans van de wedstrijd is er in de 78e minuut voor Dominiek Seinhorst als een bal door Ron Prinsen direct wordt geschoten en de keeper weet te keren waarbij de bal bij de 2e paal door Dominiek half gemist wordt. De ingevallen Robin Klompenhouwer ziet zijn bal in de 83e minuut maar net over gaan. In de 85e minuut is het wederom Ron Prinsen die de bal vanuit een uittrap voor het inleggen heeft, maar dit te subtiel oplost waardoor de bal langs gaat. In de 87e minuut is het Cas de Neling die zijn bal over ziet gaan nadat hij zichzelf goed vrijgespeeld heeft. In de 89e minuut zijn het Dominiek Seinhorst en Cas de Neling die hun kans in rook zien op gaan en blijft GWVV zo op een 0-0 steken.

Een wedstrijd waar GWVV op basis van de 2e helft de overwinning dik had verdiend, ook het verzilveren van kansen is een specialiteit dat bij het voetbal hoort. Als dat niet lukt dan blijf je op nul staan.

Met deze 0-0 is GWVV zeker van een plaats in de nacompetitie, die op zondag 3 juni begint te lopen. Jongens en staf GWVV proficiat!

Volgende week zondag 27 mei speelt GWVV om 14:00 uur tegen MEC op de Buitenham, de laatste competiewedstrijd in de 4e klasse C. Het resultaat van deze wedstrijd zal uitsluitsel geven tegen wie GWVV uitkomt in de knock out nacompetitiewedstrijd op zondag 3 juni.  

Delen