GWVV heeft donderdagavond in Miste tegen MEC met 3-1 verloren. In deze wedstrijd stond de 2e periode op het spel waarop nog diverse teams waaronder MEC en GWVV aanspraak konden maken. GWVV begon in de 1e minuut goed aan de wedstrijd en had al op voorsprong kunnen staan, ware het niet dat de diepe bal die gegeven werd op Ron Prinsen na de lob op de lat belandde. MEC voetbalde op haar karakterestieke wijze met de 3 snelle behendige spelers voorin. Dit was ook de aanleiding tot de 1-0 in de 8e minuut als MEC na balverlies van GWVV op rechts doorbreekt en de lage voorzet binnengeschoten kan worden door spits Peter de Roos. In de 16e minuut is het de snelle linksbuitenspeler van MEC die doorkomt maar hierbij weet Sven te Kaat de bal te stoppen. Ook GWVV die op dat moment met 2 spitsen speelt hanteert de lange bal, hieruit ontstaat dan ook de kans voor Ron Prinsen in de 22e minuut, hij schiet echter net naast het doel. MEC komt op rozen te zitten als in de 28e minuut een vrije trap vanaf rechts vrij binnengekopt kan worden. 2-0. De GWVV defensie staat op dat moment niet lekker te verdedigen waardoor dat coach Edwin Grotenhuis zijn elftal omgooit en weer met 3 voorspelers gaat spelen om offensiefer te gaan voetballen. Hierdoor komt GWVV op het eind van de 1e helft beter in zijn spel. GWVV weet in deze fase dan ook de aansluitingstreffer te maken als in de 41e minuut een vrije trap van Dirk Jansen door de MEC keeper niet direct kan worden gepakt en Niels Schweckhorst als de kippen er bij is en de 2-1 binnenschiet. Ruststand 2-1.

In de 2e helft komt GWVV goed weg als een bal in een carambool op de paal beland. Hierna wordt door een scheidsrechterlijke dwaling van arbiter Welbers GWVV benadeelt nadat een overtreding van Niels Schweckhorst veel te zwaar wordt bestraft met rood en MEC ondanks een trappende beweging met 11 man mag blijven staan. Mede door deze veldverwijzing werd de rest van het duel bepaald. MEC komt weer door het sterke wapen van hen, op een 3-1 voorsprong. En GWVV kan nog wel enkele kansjes creëren maar kan geen vuist meer maken om de wedstrijd nog recht te trekken. Eindstand 3-1. Door deze overwinning pakt MEC de 2e periodetitel.

Een wedstrijd waarin MEC de bovenliggende partij was en terecht de overwinning behaalde.

a.s. Zondag 20 mei speelt GWVV in en tegen Eibergen aanvang 14:00 uur. Een week later 27 mei speelt GWVV haar laatste competitiewedstrijd in de 4e klasse C op de Buitenham wederom tegen MEC. De stand na deze wedstrijd is alles bepalend of GWVV nacompetitie speelt.