Vanmiddag heeft GWVV 1 met 2-0 gewonnen van sv Dinxperlo. Het was geen wedstrijd van de kansen. Wel stonden er 2 ploegen tegenover elkaar die wilden voetballen waarbij het er af en toe er fel aan toe ging. In de 17e minuut diende zich de eerste kans aan in de wedstrijd. GWVV kwam na een afgeslagen vrije trap van Dinxperlo met een snelle uitbraak waarbij de bal via Jochem Geerts en Ron Prinsen, de op rechts vrijstaande Jelle Visser bereikte en hierbij maar net voorlangs schoot. In de 20e minuut werd een Dinxperlo's schot vanuit de 2e lijn door keeper Sven te Kaat uit de rechteronderhoek gekeerd. GWVV komt in de 45e minuut goed weg nadat de bal defensief niet goed werd verwerkt en Dinxperlo maar net overschoot. In de 2e helft was Dinxperlo dichtbij de openingstreffer maar de bal die uit een cornerbal op goal werd gekopt, raakte de bovenkant lat. In deze fase waren beide partijen gewaagd aan elkaar en speelde het spel zich grotendeels af op het middenveld waardoor kansen weg bleven. Toch was het GWVV die in de 70e minuut wist te scoren waarbij de snelle Jochem Geerts kans zag om eerder de bal te bereiken dan de Dinxperlose defensie. Hierdoor kwam hij oog in oog te staan met de Dinxperlose doelman waarbij Jochem de bal beheerst langszij de keeper in het doel schoot. 1-0. In de 75e minuut wordt uit een GWVV corner de bal uit de linkerbovenhoek door Dinxperlo tot cornerbal verwerkt. 3 minuten later is GWVV wel effectief uit een scherp genomen cornerbal van Dirk Jansen waarbij broer Tim de bal binnen kan koppen. 2-0. Hierna wordt de wedstrijd nog feller en ligt het spel vaak dood, Dinxperlo is echter niet meer bij machte om het spel te forceren waardoor dat GWVV met 2-0 wint en zo 3 belangrijke punten pakt voor de strijd bovenin.

Komende donderdag 17 mei speelt GWVV het inhaalduel tegen MEC in Miste, aanvang 19:30 uur.

Kijk hier naar de foto's van de wedstrijd GWVV - sv Dinxperlo.