GWVV heeft vanmiddag in Rekken tegen sp. Rekken met 0-1 gewonnen. Rekken begon al in de 1e minuut gevaarlijk, als een stift over keeper Sven te Kaat via onderkant lat weer het veld in gaat. Toch gebeurd er de eerste 20 minuten niet veel, en zijn beide teams elkaar aan het aftasten. In de 22e minuut wordt een vrije trap vanaf rechts genomen door Dirk Jansen, die vervolgens door Cas de Neling bij de 2e paal met een volley op goal wordt geschoten. De bal wordt echter prima gered. In de 26e minuut is het Robin Klompenhouwer die de bal maar net over schiet. GWVV zet in deze fase druk, en dit resulteert dan ook tot enkele pogingen waarbij Ron Prinsen maar net overschiet. In de 32e minuut kopt Rekken maar net naast het GWVV doel, nadat een bal vanaf links op maat wordt gegeven. Ook in de 35e minuut komt GWVV goed weg als een bal door de GWVV defensie verkeerd wordt beoordeeld en Rekken niet goed omgaat met deze kans. De GWVV defensie is op dat moment niet echt in goede doen en worden de Rekkense lange ballen verkeerd bij GWVV uitverdedigd. Sven te Kaat is op dat moment een sta in de weg voor Rekken. Kort voor rust krijgt Cas de Neling nog een riante mogelijkheid, de bal wordt bij deze poging niet goed door Cas verwerkt. Ruststand 0-0.

Na de rust begint GWVV sterk en komt dan ook op een 0-1 voorsprong. De bal wordt door Dirk Jansen haarfijn achter de defensielinie van Rekken gelegd waardoor Ron Prinsen onverbiddelijk kan uithalen en de bal snoeihard in de rechterhoek legt. GWVV had hierna op een 0-2 moet komen nadat Cas de Neling enkele keren dichtbij was. Toch verliest GWVV hierna de controle over de wedstrijd en kan Rekken gevaarlijk worden door enkele gegeven vrije trappen rond de zestien meter. Wederom is Sven te Kaat de reddende engel, want hij stopt meerdere malen de inzet. In de 79e minuut had Jochem Geerts de wedstrijd op slot kunnen gooien maar zijn schot gaat maar net naast. In de 80e minuut is het Ron Prinsen die na goed voorbereidend werk van Dirk Jansen naast schiet. Bij een afgslagen aanval van GWVV komt Rekken gevaarlijk uit maar ook hier stopt Sven te Kaat fabelachtig. GWVV komt deze fase goed door waardoor dat de overwinning overeind blijft staan. Eindstand 0-1.

Al met al geen hoogstaande wedstrijd, waarbij GWVV enkele goede momenten liet zien maar waarbij ook het spel af en toe van beide zijden rommelig was. GWVV mocht dan ook heel blij zijn dat de 3 punten mee naar Varsselder gingen.

Volgende week zondag speelt GWVV op de Buitenham tegen sv Dinxperlo aanvang 14:00 uur.