20180218 Gwvv  MarienveldVanmiddag heeft GWVV 1 onnodig puntverlies geleden tegen Marienveld. Vroeg in de wedstrijd leek GWVV een makkelijke middag te krijgen. In de 2e minuut kreeg GWVV een penalty toebedeeld nadat Cas de Neling werd neergetrokken. De scheids paste eerst nog de voordeelregel toe maar nadat Cas de bal langs schoot, besloot de scheids dat er geen voordeel uit te behalen was geweest en wees gedecideerd naar de penaltystip. Niels Schweckhorst zag de penalty vervolgens op de paal belanden waardoor het 0-0 bleef. In de 6e minuut was het Tim Jansen die wel de 1-0 maakt nadat hij een vrije trap vanaf rechts bij de 2e paal in één keer in het doel zag verdwijnen. 1-0. In de 12e minuut kon Niels Schweckhorst op herhaling, want wederom kreeg GWVV een penalty toebedeeld nadat Dominiek Seinhorst binnen de zestien werd geraakt. Niels was deze keer wel succesvol, waardoor het al vroeg in de wedstrijd 2-0 werd. GWVV was over de gehele 1e helft de betere ploeg maar kon niet echt gevaar stichten in de Marienveld defensie. Marienveld kwam na een half uur beter in hun element en kon zowaar voor rust nog voor gevaar zorgen, maar door goed keeperswerk van Sven te Kaat bleef het tot aan de rust 2-0. GWVV dacht met 3-0 de rust in te gaan maar de scheidsrechter zag bij dit doelpunt een lichte overtreding aan vooraf gaan.

In de 2e helft komt Marienveld goed uit de startblokken, maar ook deze aanval eindigt bij een goede redding van Sven te Kaat. Kort hierop krijgt GWVV een geweldige kans maar Ron Prinsen ziet zijn schot net over de deklat gaan. GWVV blijft op zoek gaan naar de 3e treffer en die komt er ook in de 61e minuut. Ron Prinsen wordt goed aangespeeld op links en is niet zelfzuchtig en vind de vrijstaande Cas de Neling die de bal vrij binnen kan schieten. 3-0. In de 67e minuut had het zowaar 4-0 kunnen worden nadat Jochem Geerts een diepe bal net naast het doel ziet verdwijnen. Ook in de 71e minuut krijgt GWVV de kans, maar de goede aanval over rechts van Jochem Geerts wordt maar net over gekopt door Cas de Neling. Na deze aanvallen verliest GWVV de grip op de wedstrijd en ziet Marienveld kans om op 3-1 te komen na een fout bij GWVV. Ook in de 77e minuut weet Marienveld een GWVV aanval goed af te slaan en benut dit met een uitbraak die Marienveld de 3-2 op levert. GWVV weet niet goed meer de aanspeelpunten in de aanval te bereiken waardoor het GWVV spel slordiger wordt. Marienveld ruikt de kans om nog voor het eindsignaal op gelijk hoogte te komen, en zowaar wordt in de 92e minuut de 3-3 gescoord nadat de bal afkomstig van een vrije trap keurig wordt binnengeschoten.

Een wedstrijd waar GWVV de winst door de vingers ziet glippen, na een goede 1e helft wordt het spel gaandeweg de 2e helft slordiger en komt Marienveld in het laatste kwartier nog op gelijke hoogte. Eindstand 3-3.

Volgende week speelt GWVV in Miste tegen MEC. Aanvang 14:00 uur.

Kijk hier de foto's van de wedstrijd GWVV-Marienveld.

Kijk hier voor de foto's pupil van de week Sep te Kaat.