casVanmiddag heeft GWVV 1 tegen Silvolde 1 in de beker met 2-8 verloren. In de 1e helft was Silvolde de beter spelende ploeg maar kwam GWVV in de 37e minuut toch op voorsprong nadat een voorzet van Merijn van Arragon door Silvolde verdediger Wesley Altthoff in eigen doel werd gewerkt. Silvolde komt in de 38e minuut op gelijke hoogte na een goede actie van Roel Gebbinck wordt de bal via onderkant lat binnengeschoten door Roy Bouman. Net voor rust komt Silvolde op voorsprong door een mooie combinatie tussen aanvoerder Jael Krosse en Roy Bouwman. Na rust komt GWVV op een 2-2 nadat de scheidsrechter een penalty toekent aan GWVV. Niels Schweckhorst is vanaf de 11 meter trefzeker. In de 58e minuut scoort oud-GWVV-'er Swen te Kaat de 2-3 na een afstandsschot op goal. Hierna probeert GWVV nog wat terug te doen maar het schot van Lars Hendrixen levert niets op. Hierna gaat het vlot en valt de 2-4, 2-5 en 2-6 heel snel door doelpunten van Jael Krosse, Evert Römer en wederom Swen te Kaat. Evert Römer maakt vervolgens de 2-7 en schiet Roy Bouman vanaf de elf meter de eindstand 2-8 binnen.

Volgende week speelt GWVV tegen KSH in Harreveld aanvang 14:00 uur.