SVBV GWVVVanmiddag heeft GWVV 1 in de wedstrijd tegen SVBV 1 te Barchem 2 punten verspeeld. In de 1e helft was GWVV heer en meester en werd het in de 12e minuut 0-1 doordat een hoge bal vanaf links achter van Tim Jansen werd opgepikt in het centrum, uit de combinatie tussen Niels Schweckhorst en Cas de Neling was het Cas de Neling die de 0-1 binnenschoot. Kort hierop in de 15e minuut was het Ron Prinsen die de vrije doortocht kreeg door het midden en zo oog in oog kwam te staan met de SVBV goalie. Ron bleef koelbloedig en schoof de bal feilloos binnen. 0-2. GWVV leek hierna op zoek naar meer doelpunten maar had het geluk niet aan haar zijde, Jelle Visser trof de deklat en Dominiek Seinhorst raakte de buitenkant paal. Niels Schweckhorst wist ook de kans in de allerlaatste minuut van de 1e helft niet te verzilveren. SVBV was in de 1e helft nauwelijks gevaarlijk geweest en had GWVV de voorsprong verder uit moeten bouwen.

In de 2e helft begon GWVV wederom offensief maar de kansen werden minder en de kansen die er waren werden niet ten volle benut, waardoor het lang 0-2 bleef staan. SVBV bleef ondanks dat ze de mindere partij waren er in geloven. GWVV kwam vervolgens door 2 domme gele kaarten voor Dominiek Seinhorst met 10 man te staan waardoor SVBV de wedstrijd naar zich toe trok en in de 78e minuut dan ook de aansluittreffer wist te scoren doordat de SVBV spits Wietze Knoef zich slim ontdeed van zijn directe tegenstander Tim Jansen en zo de bal langs keeper Sven te Kaat kon schuiven. GWVV was in de fase hierna de weg kwijt en kwam SVBV zelfs op 2-2 nadat wederom Wietze Knoef de vrijheid kreeg om vanaf 25 meter uit te halen en de bal in de linkeronderhoek verdween. 2-2.

GWVV paste hierna enkele wissels toe waardoor er weer iets meer voetbal terugkwam in het spel. De overwinningstreffer bleef echter uit na een uitstekende redding van de keeper en een schot op de lat in de allerlaatste minuut.

Eindstand 2-2, een wedstrijd waarin GWVV verzuimde om in de 1e helft uit te lopen en in de 2e helft de wedstrijd uit de handen liet glippen waardoor SVBV alsnog langszij kon komen.

Volgende week zondag speelt GWVV een thuiswedstrijd op de Buitenham tegen Vios Beltrum aanvang 14:00 uur.