Vanmiddag heeft het 1e elftal met 2-0 gewonnen van vv Erix uit Lievelde. Op het gure De Buitenham werd het voor GWVV 1 geen gemakkelijke pot. In de 6e minuut wist GWVV al wel te scoren. De vrije trap die voort kwam uit een overtreding begaan op Dominiek Seinhorst werd door Niels Schweckhorst vanaf 24 meter (bron BB) genadeloos in de linker bovenhoek geschoten. 1-0. Erix bood veel weerstand maar wist in 1e helft weinig kansen te creƫren. GWVV had wel de 2-0 op de schoenen maar bij een aanval door het centrum heen, schoot Dominiek Seinhorst maar net over. Kort voor rust werd een vrije trap van achteruit door Erix maar net over geschoten waardoor de rust in ging met 1-0. Na de rust was het Erix die probeerde het GWVV moeilijk te maken door compact te spelen. Dit lukte hen grotendeels maar GWVV kreeg door Cas de Neling in de 50e minuut wel de gelegenheid om de voorsprong uit te breiden. Erix zocht de aansluitingstreffer, maar tot 2x toe ging de bal maar net voorlangs het doel. De mooiste actie van de middag kwam in de 65e minuut, nadat Ron Prinsen zich goed vrij speelde, en met een mooie curve in de rechterbovenhoek leek te scoren ware het niet dat Erix doelman Tim Klein Tank met een fraaie snoekduik de bal uit de bovenhoek tikte. In de 70e minuut was het Erix die de bal maar net naast tikte. In de 74e minuut is het Tim Jansen die een hoge bal vanaf rechts direct op de paal mikt. In de 78e minuut is het dan toch GWVV die de 2-0 maakt nadat Cas de Neling door goed pressie te zetten, de bal veroverd en zich hiermee goed vrij speelt en de bal vervolgens keurig aflegt op Ron Prinsen die de bal voor het in schieten heeft. 2-0. Hierna is de wedstrijd gespeeld en is ook Erix niet bij machte om het GWVV moeilijk te maken. Eindstand 2-0.

Volgende week speelt GWVV in Barchem tegen SVBV. Aanvang 14:00 uur.

Kijk hier naar de foto's van deze wedstrijd.

Foto's Pupil van de week Tiemen Berentsen.