GWVV RekkenHet 1e elftal heeft vanmiddag op de Buitenham met maar liefst 8-1 gewonnen van spcl. Rekken uit Rekken. GWVV begon vanaf minuut één gedreven en dat resulteerde dan ook meteen tot doelpunten. In de 6e minuut weet Jelle Visser de bal naast de Rekken goalie te schieten nadat Ron Prinsen de bal achter de verdedigingslinie van Rekken weet te leggen en Jelle hier effectief mee om weet te gaan. In de 12e minuut komt de bal vanuit de kluts in het centrum terecht op de links vrijstaande Ron Prinsen die de bal diagonaal binnen schuift. 2-0. Rekken komt op dat moment nog niet in de wedstrijd voor. Ron Prinsen schiet in de 25e minuut op de paal nadat hij goed werd vrijgespeeld door Dominiek Seinhorst. In de 44e minuut komt toch de 3-0 voor de rust, als Niels Schweckhorst raak schiet vanaf de elf meter hiervoor werd Cas De Neling binnen de zestien gevloerd en werd door scheidsrechter Beunk de bal dan ook terecht op de stip gelegd. Rekken kon alleen gevaarlijk worden door enkele schoten van veraf maar tot direct gevaar leidde dit niet.

In de 2e helft ging GWVV verder met de drive waarin ze de 1e helft ook speelden. Net na rust was het Cas de Neling die gevaarlijk was, maar de keeper frommelde de bal tot cornerbal. In de 50e minuut kopt Niels Schweckhorst maar net naast nadat een voorzet vanaf rechts op maat werd gegeven. In de 65e minuut valt de 4-0 nadat een laag gegeven voorzet van Dominiek Seinhorst voorbij alle Rekken verdedigers gaat en Cas de Neling bij de 2e paal kan binneschuiven. De mooiste aanval van de middag kwam tot stand door een hele mooie combinatie tussen Niels Schweckhorst en de doorgeschoven Lars Hendrixen, waarbij Niels de bal goed weet af te leggen op Lars die de bal vervolgens voor het intikken heeft. 5-0. Hierna komt Rekken meer in het spel en wordt de druk die GWVV al de hele middag uitoefent minder. In deze fase valt dan ook de goal voor Rekken nadat een genomen vrije trap vanaf rechts bij de 2e paal achter keeper Sven te Kaat wordt gekopt, hiervoor had Rekken de bal al vanaf 25 meter op de paal geschoten. In de 83e minuut wordt door de goed invallende Sam Overbeek de bal op maat diep gegeven op Cas de Neling die oog in oog met de keeper kalm blijft en de bal langszij de keeper schuift. 6-1. De laatste minuten van de wedstrijd geeft GWVV weer wat meer druk. Een vrije trap vanaf 20 meter wordt door Niels Schweckhorst direct genomen waarbij de Rekken keeper het nakijken heeft. 7-1. In de laatste minuut van de wedstrijd wordt de bal weer op de stip gelegd nadat Dominiek Seinhorst door de goalie wordt geraakt. Niels Schweckhorst schiet vervolgens genadeloos de 8-1 binnen.

Een vrij gemakkelijke overwinning waarbij de gedrevenheid van GWVV leidde tot veel doelpunten.

Volgende week speelt GWVV wederom een thuiswedstrijd, dan wordt gespeeld tegen vv Erix uit Lievelde aanvang 14:00 uur.

Kijk hier naar de foto's van deze wedstrijd.