Back to Top

 


GWVVlogo-RGB web        Welkom              shirt geel witMecking Sportshop FC ZWW zonder adres gecomprimeerd
 

 
Welkom op de pagina's van G.W.V.V. oftewel Geel Wit Varsselder Veldhunten, deze pagina's maken deel deel uit van de dorpssite van Varsselder- Veldhunten waarin verschillende verenigingen uit het dorp hun informatie publiceren.
Op 7 januari 2010 verrichtte de toenmalige voorzitter Wim Pruyn de aftrap door met een voorzittershamerslag de website voor geopend te verklaren. Je kunt ook rechtstreeks op het GWVV gedeelte van de site komen als je het webadres www.gwvv.nl gebruikt.
 
Smiley gwvv vlagG.W.V.V. is een dorpsclub uit Varsselder-Veldhunten met 250 leden en speelt op  sportcomplex "De Buitenham". De club is opgericht op 15 juli 1963 en kent naast gezelligheid ook een sterke en sportieve saamhorigheid onder de leden. Daarnaast heeft GWVV ook een eigen clublied die te horen is als je op het clublied klikt. Sinds het seizoen 2011-2012 speelt GWVV weer in het geel-wit nadat vanaf eind jaren '70 is gespeeld in geel-zwart.
Op deze site vindt u o.a. de sportieve belevenissen van de diverse elftallen zowel van de jeugd als van de senioren. Het programma en de uitslagen, een fotoalbum van de diverse activiteiten en een agenda.
 
Mocht u suggesties hebben tot verbetering van de site dan houden wij ons aanbevolen.
 

20230801 Banner sponsoren briefpapier
Sportvereniging G.W.V.V. Geel Wit Varsselder Veldhunten
Berghseweg 7N, 7076 AD Varsselder-Veldhunten
tel. 0315-630414 , e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.