Afgelopen dinsdag zijn vrijwilligers voortvarend van start gegaan bij de speel- en beweegplek aan de Leemlandseweg. Door het uitgraven van de ondergrond voor het toestel voor de oudere jeugd, kan daar binnenkort, zodra het toestel geplaatst is, het verplichte valzand worden gestort dat gesponsord wordt door Netterden Zand en Grind.  

Helaas bereikte ons daarna het bericht dat het bedrijf dat, in opdracht van Kompan komende week de toestellen zou gaan plaatsen, failliet is gegaan. Dit betekent dat ondanks de optimistische start van afgelopen week, het werk jammer genoeg voorlopig stil komt te liggen.

We zijn nu afhankelijk van beslissingen en bepalingen van de curator en kunnen alleen maar afwachten. De toestellen gaan zeker geplaatst worden, maar wanneer dat zal zijn, is voor ons voorlopig onduidelijk.

De ‘officiële’ opening van de speel- en beweegtuin hebben we gepland op Burendag, 23 september. Dan zullen de laatste klusjes worden uitgevoerd en naast de officiële opening, willen we dan een beweegactiviteit organiseren voor het hele dorp.

Heeft u zin om mee te helpen op deze dag? Meldt u dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk hier voor de 1e voorbereidende werkzaamheden. Gelukkig hadden we in deze vakantietijd de beschikking over de juiste hulpmiddelen.

 

20170719 145547

Dit project wordt mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland.

20170719 145227

Delen