De afgelopen week hebben alle verenigingen via de email een verzoek gehad om mee te denken, wat betreft geplande activiteiten.

 Activiteiten die bijdragen aan de vitaliteit van ons dorp.

De strekking van deze brief is dat we als Dorpsbelangen enkele weken geleden een spandoekframe bij het kerkgebouw hebben geplaatst met op dit moment een spandoek erin om alle vrijwilligers te bedanken en iedereen fijne feestdagen te wensen.

Varsselder Veldhunten Vrijwilligers

Om dit frame ook gedurende dit jaar actief te blijven gebruiken willen we, bij voldoende animo, als Dorpsbelangen samen met de verenigingen uit Varsselder-Veldhunten een jaaragenda in de vorm van een spandoek maken. In deze agenda kunt u als vereniging uw belangrijkste activiteit voor 2023 vermelden.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om als vereniging, in overleg met de VDVV, één à twee weken voor uw activiteit zelf een spandoek op te hangen.

Goed om te weten is, dat het gaat om activiteiten die plaatsvinden vanaf 1 februari 2023.
Als hiervoor binnen uw vereniging interesse bestaat, ontvangen wij als Dorpsbelangen graag vóór woensdag 18 januari 2023 uw reactie met daarin de naam van de activiteit en de geplande datum.                                                     

Bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.