Als relatief jonge Vereniging Dorpsbelangen ( VDVV opgericht november 1997) hebben we al veel bereikt. Draagvlak is hierbij een essentieel punt. Helaas zien we dat veel nieuwe gezinnen die hier komen wonen, niet de waarde inzien van lidmaatschap van Vereniging Dorpsbelangen. Wij roepen een ieder die nog geen lid is op dit alsnog te doen. Aanmelden kan online. 

Vereniging Dorpsbelangen V-V is de spin in het web binnen onze dorpsgemeenschap en heeft samen met ....al veel weten te bereiken. Bv. realisatie Dorpshuus / herinrichting Hoofdstraat / creeren nieuwe speel-en beweegplek/ dorpswebsite enz.  Maar ook als intermediair richting de gemeente maken we ons druk over toekomstgerichte zaken zoals woningbouw /behoud basisschool in kleine kern / verkeersveiligheid / dorpscooperatie..... VDVV is ook de drijvende kracht achter allerlei vormen van samenwerkingsverbanden( bv. Kerkgebouw & Dorpshuus) en stimuleert dit. Ook organiseren wij vanuit het Activiteitenplatform bv. Jong -Inn / Effe bi-jproaten/ anschoev'n /   ...........

Dit alles hebben we kunnen realiseren dankzij uw lidmaatschap / steun. Tegelijkertijd bent u ook ons grootste kapitaal als vrijwilliger binnen onze dorpsgemeenschap.

 Maar bovenal hebben we dit als Vereniging Dorpsbelangen V-V  kunnen realiseren door een actief bestuur. Door het stoppen van een aantal bestuursleden zijn we als Vereniging Dorpsbelangen dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden !! 

Krijgen we geen nieuwe aanmeldingen voor de bestuursfuncties, dan eindigt het succesverhaal van VDVV / Varsselder -Veldhunten op korte termijn. Want zonder bestuur geen vereniging!!

Vindt jij het belangrijk dat het in Varsselder-Veldhunten nu, maar ook in de toekomst niet alleen goed wonen is maar bovenal ook goed leven is?

Wij als Vereniging Dorpsbelangen V-V maken ons hier sterk voor.

Vindt jij het leuk om je hiervoor in te zetten, dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat verwachten we van je:

Je bent een denker en doener

Je hebt tijd om maandelijks ons overleg actief bij te wonen.

Wat bieden we je:

  • Je kunt jezelf ontplooien;
  • Ideeën die dorpsbreed worden gedragen, maken we samen tot een succes;
  • Je krijgt de kans om toekomstgericht beleid mee te ontwikkelen;
  • Je ontwikkelt nieuwe kennis en vaardigheden;
  • Je bouwt aan je netwerk;

Interesse? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden binnen Vereniging Dorpsbelangen ( VDVV)

Bij interesse /vragen, graag een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We nemen dan z.s.m. contact met je op.

wervingsadvertentie VDVV  overleg