De afgelopen maanden zijn dankzij de corona crisis (te) rustig verlopen in ons dorp. Het verenigingsleven lag en ligt nog steeds gedeeltelijk op zijn gat.

Het kermisweekend is in alle stilte voorbijgegaan net als alle enige andere (verenigings) activiteiten. Of en hoe alles weer opgestart kan worden is nog niet geheel duidelijk.

Hiermee hebben we veel ontmoetingsmomenten misgelopen. Deze momenten zijn essentieel in onze beleving. Tijdens deze momenten ontstaan ideeën en worden er verbindingen gelegd.

Aangezien het merendeel van onze inwoners in eigen land vakantie viert, hebben we ’t Dorpshuus gevraagd of wij gedurende de zomermaanden in ’t Dorpshuus op zaterdagmiddag  van 15:00 – 20:00 uur een nieuwe activiteit kunnen plannen. Zij gaven aan dit graag te willen faciliteren. Met deze activiteit willen we een ieder de mogelijkheid geven om elkaar laagdrempelig te treffen.

De 1e “Tied um effe bi-j te praoten”, staat gepland voor 18 juli.   

De eerstvolgende datum daarna is 1 augustus. ( 2-wekelijks)

Aangezien het komend weekend normaal Kivada weekend zou zijn, hebben we voor de "allerjongsten" zaterdag een springkussen geregeld.

Voor de iets oudere jeugd zijn we bezig een " Wipe out" (hindernisbaan) te regelen.

 

Bi j praoten 2020

Delen