Als gevolg van de hedendaagse ontwikkelingen op het vlak van de bestrijding van het corona virus, staat alles geparkeerd. Gelukkig hebben we fase 1 van het woonwensenonderzoek nog net op tijd kunnen afronden.

Vereniging DKK Gelderland heeft vele individuele gesprekken gevoerd met belangstellenden. Er blijkt uit deze gesprekken dat er een duidelijke concrete woonbehoefte is voor Varsselder -Veldhunten. Deze woonbehoefte is zeer divers. DKK is op dit moment bezig om met de gemeente afstemming te bereiken over het woonprogramma. Daarna komt de werkgroep ‘’Wonen” in beeld. Met hen zullen we de puzzel verder moeten leggen.

projectgroepwonen

Hoe we met deze werkgroep communiceren /bijeenkomen is afhankelijk van wat er mogelijk is. We komen indien mogelijk fysiek bij elkaar, is dit niet mogelijk dan organiseren we het e.a. via de digitale weg. ( Bv. via Skype / Zoom).

Voor diegenen die dit jaar nog in een nieuwbouwwoning in Varsselder willen wonen, is er nog een woning beschikbaar bij de huidige fase van plan ‘de Möll “

Perceelsgrootte, ± 210 m2

Prijs indicatie :   244.000,-  vrij op naam

Incl. warmtepomp, zonnepanelen, standaard badkamer, standaard keuken

excl. garage

Mocht je weer willen weten, mail dan naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of bellen naar: 06 53 948 108

achter de molen 1  achter de molen 3

achter de molen 9  achter de molen 6

Zoals u ziet gebeurt er achter de schermen nog wel het nodige om de voortgang er in te houden.

Hebt u ondertussen vragen, wij horen ze graag.

Wij hopen voor nu, dat u fysiek afstand houdt, maar als echte Naobers wel op elkaar let en elkaar ondersteund waar nodig.

Delen