Veel mensen uit Varsselder-Veldhunten en omstreken genieten van ons dorp en de directe omgeving waarin ons dorp ligt. Toch zullen er ook altijd wensen en dromen blijven. We zijn daarom erg benieuwd naar uw ideeën en wensen met betrekking tot uw woonomgeving: Wat mist u nog? Wat is verdwenen, maar is het waard om terug te brengen in het landschap? Wat zou u waarderen? Wij zijn op zoek naar uw droom of idee om onze fysieke leefomgeving te verbeteren.

Levend Landschap Varsselder- Veldhunten nodigt alle belangstellenden uit om mee te denken hoe wij ons dorp en de directe omgeving kunnen verfraaien. Tijdens de hiervoor georganiseerde avond is ruimte voor alle mogelijke ideeën en plannen over thema's als landschap, ecologie, cultuurhistorie, toegankelijkheid en jeugd- en natuureducatie. Alle inbreng van klein tot groot is welkom.

Als alle ideeën verzameld zijn, gaan we 5 februari kijken of en hoe deze te realiseren zijn. Soms is daar wat geld voor nodig, nog vaker gaat het om samenwerking, handjes of beschikbare grond. We willen samen met u de schouders onder deze plannen zetten. De gemeente Oude IJsselstreek is blij met dit initiatief en steunt het met een projectsubsidie voor ons eigen Levend Landschap.

Komt u ook? We gaan dan samen aan de slag met ons Levend Landschap!

Ben u verhinderd op 15 januari maar heeft u wel ideeën? Stuur deze dan op naar Dorpsbelangen  via het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

We zien u heel graag woensdag 15 januari 2019 om 19.30 uur.

Locatie ’t Dorpshuus

001          005

Levend Landschap Varsselder-Veldhunten wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Oude IJsselstreek en de Provincie Gelderland.

StanBouman