De afgelopen jaren hebben we met veel succes vanuit het Activiteitenplatform Jong -Inn / Piep Jong-Inn  georganiseerd.  Elke laatste zaterdag van de maand was er wat de doen, of gewoon lekker chillen.

We hebben de jeugd vanaf 11- 17 jaar leuke activeiten kunnen aanbieden zoals free-running maar ook de dance workshop tijdens de kermis is hier een voorbeeld van.

 Alle meiden herinneren zich de workshop met Kapsalon Uniek nog.  zo kunnen we nog wel doorgaan met wat we gedaan hebben voor de jongeren en de allerkleinsten.

Als Activiteitenplatform willen we deze activitteiten wel voortzetten, echter we missen vrijwilligers die willen helpen organiseren of die de laatste zaterdag van de maand een oogje in het zeil willen houden /bardienst draaien.

Ideeen zijn er genoeg. De jeugd wil graag verder met de Dance workshops, Fifa '17 toernooi op grote scherm, free running vervolg, Pizza avond.....

Gunt u de jongeren ook maandelijks een gezellige avond, meld je dan aan als vrijwilliger. 

Geen vrijwilligers ....... helaas kunnen we deze succesvolle activiteit dan niet voortzetten !!

We horen graag van u..... aamelden  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jong Inn2

Jonginn    P6270020

Delen