Spelers en regisseur Richard Klompenhouwer zijn begin september 2019 gestart met de voorbereidingen voor de komedie in vier bedrijven met de titel

DE RODDELTANTE 
(oorspronkelijke auteur Jens Exler)

Als geen ander weet mevrouw Schuurman de mensen om zich heen tegen elkaar op te zetten. Haar terrein is de overloop van een huurhuis, waar vooral de derde etage gebukt gaat onder haar spionagepraktijken, roddelterreur en listige gesprekjes.
Als daar dan ook nog 'n hoop misverstanden bijkomen, veroorzaakt door het feit dat mevrouw Moors een gedeelte van haar woonruimte stiekem aan een intelligent, goedgekleed en knap deerntje onderverhuurt en meneer Blokker op dezelfde clandestiene wijze z'n neef onderdak verschaft, gaan er op de overloop nog al wat toestanden ontstaan, waar zelfs huisbaas-slager en rokkenjager Westerhof niet goed raad mee weet. 

Een vrolijk en luchtig spel, waaraan zowel de regisseur, spelers en het publiek gegarandeerd heel veel plezier zullen beleven.

De voorstellingen zullen zoals gewoonlijk plaatsvinden in Het Dorpshuus in Varsselder op zaterdag 28 maart en zondagmiddag- en avond 29 maart 2020.

Op zaterdag 29 februari a.s. vanaf 10.45 uur vindt de traditionele  huis-aan-huis kaartverkoop plaats.

Kom ook dit joar weer es kieken....doar kriej gin spiet van!