Afgelopen dagen hebben de vrijwilligers van ’t Dorpshuus een bedankje ontvangen voor hun inzet. Normaal gesproken vind er ieder jaar een vrijwilligersdag of avond plaats om de vrijwilligers te bedanken. Op deze avond is er dan live muziek en een hapje en een drankje, bij een vrijwilligersdag (elke 2 jaar) wordt er ook nog een uitje geregeld zoals b.v. een bezoek aan een brouwerij of kleiduifschieten. Door de coronamaatregelen kon er geen dag of avond plaats vinden.
Het bestuur van ’t Dorpshuus wilde dit echter niet ‘stil’ voorbij laten gaan of over een aantal maanden plannen, met het risico dit weer af te moeten zeggen.

Daarom hebben we gezocht naar een alternatief en dat is een mooi pakket geworden met een aantal echt lokale producten. Naast wat zoets en zouts zit er een fles wijn en 2 lokale biertjes in het pakket: Oerbier (van Terborgse Wijncentrale) en ’N Diquen (van de Fightstreet Brewery).

We willen de vrijwilligers hiermee bedanken voor hun inzet, want zonder hen is ’t Dorpshuus slecht een hoop stenen, maar met hen de bruisende huiskamer van ons dorp!

Nog geen vrijwilliger, maar wel interesse (ook al is het maar voor een paar uur per jaar)? We horen graag van je! Stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en sluit je aan bij deze enthousiaste groep mensen 😊