Back to Top

Welkom op de pagina's van Stichting Gemeenschapshuis. Deze pagina's maken deel uit van de dorpswebsite van Varsselder- Veldhunten waarin verschillende verenigingen uit het dorp hun informatie publiceren

Adres: Berghseweg 7 N
7076 AD Varsselder-Veldhunten

Telefoonnummer: 0315-630414
E-mail (bestuur): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
E-mail (dagelijks bestuur): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
E-mail (horeca): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
E-mail (penningmeester): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Doelstelling, werkwijze en effecten

 

Doel:

Het naar de toekomst toe behouden van de leefbaarheid en het gemeenschapsgevoel van het dorp Varsselder-Veldhunten.

Na uitvoering van het project heeft Varsselder-Veldhunten een duurzame ontmoetingsruimte voor de vele bestaande verenigingen en activiteiten in de kleine kern en het uitgestrekte buitengebied en er is tevens ruimte voor een uitbreiding van met name de jeugd - jongeren- en ouderenactiviteiten. Dit versterkt de sociale cohesie en daarmee de leefbaarheid.

Werkwijze:

Om het bovengestelde doel te behalen heeft de projectgroep in overleg met alle gebruikers van accommodaties besloten om de accommodatie op het sportcomplex "de Buitenham" uit te breiden met diverse ruimtes. Tevens worden energiebesparende maatregelen genomen.

Effecten:

Het "uitbreiden" van het sportcomplex 'de Buitenham" is een duurzame oplossing voor het beheer en de optimale exploitatie van de gewenste gemeenschappelijke ontmoetingsruimte in Varsselder-Veldhunten. Door de vergroting /aanpassing van huidige bebouwing ontstaat de mogelijkheid om de benodigde multifunctionele ontmoetingsruimten te creëren.

Gemeenschapshuis

Logo Dorphuus klein