Op Kerstavond 2018 zal er in ons kerkgebouw een viering plaatsvinden. De voorgangers komen uit de vrijwilligersgoep “Sterk voor de Kerk” en de muziek zal worden verzorgd door het Huntenkoor in samenwerking met het “Klein Orkest”. Aanvang: 19:00 uur

Is het een viering of is het een concert?

De keuze is aan u want het is eigenlijk beide.
Voor de ene bezoeker is het een viering , terwijl de ander het als een concert ervaart.
Welke waarde het ook voor u heeft, we hopen op een mooi begin van Kerst.

De tuinploeg zorgt weer voor de kerststal en de aankleding in het kerkgebouw en als de traditionele kerstliedjes, afgewisseld met verrassende nummers, gaan klinken, komt het echte kerstgevoel helemaal naar boven.

De kinderen van de basisschool hebben hun kerstlichtjes in hun eigen viering naar het kerkgebouw gebracht om aan de versiering mee te werken.
De voorbereidingen zijn in volle gang. Het Huntenkoor, bekend van de Winterfair en de Goede Vrijdag-viering, zal mooie nummers laten horen. Het zal niet alleen maar zang zijn, want ook de fanfare verleent weer haar medewerking. Deze keer in de vorm van groepje blazers, het “Klein Orkest” genaamd. Zij nemen een aantal liedjes voor hun rekening.

Kerst 2018De midwinterhoorns zullen deze avond voor u “Anbloazen”.

Al met al een aanrader denken wij zo.

Door de herinrichting van de Hoofdstraat is het kerkgebouw vanaf die kant wat lastiger te bereiken. Als u met de auto komt, kunt u het beste gebruik maken van de parkeerplaats bij ’t Dorpshuus. Via een tijdelijke doorgang komt u dan makkelijk bij het kerkgebouw. Volgt u de lichtjes.

Met lieve kerstgroeten van ons aan wie dit leest en iedereen hartelijk bedankt voor de komst naar het kerkgebouw in het afgelopen jaar. Voor ons reden genoeg om in 2019 gewoon verder te gaan.

De vrijwilligersgroep “Sterk voor de Kerk”
Karin Boland
Maria Dellemann
Diane Kock
Petra Reulink
Ingrid Roes
Nelleke Wissing