Back to Top

Welkom op de pagina's van Vereniging Kerkgebouw Varsselder-Veldhunten! Deze pagina's maken deel uit van de dorpswebsite van Varsselder-Veldhunten

         Locatie: Hoofdstraat 31,  7076 AG  Varsselder              

kerk gebouw

De Vereninging Kerkgebouw is opgericht in maart 2017. Met ingang van 3 oktober 2017 is het kerkgebouw eigendom geworden van de vereniging.

Doel

De vereniging is opgericht tot behoud van het monumentale gebouw met grote emotionele en historische waarde in het hart van Varsselder-Veldhunten.

Het belangrijkste doel is om het kerkgebouw zonder winstoogmerk in stand te houden, ten einde het voortbestaan te garanderen, zowel in algemeen als plaatselijk belang, alsmede in cultureel en historisch belang. We willen een ontmoetingsplaats realiseren om zodoende een bijdrage te leveren aan de dienstbaarheid en leefbaarheid van de gemeenschap.

De vereniging draagt tevens zorg voor het behoud en onderhoud van de Mariakapel en het beheer en onderhoud van de naastgelegen begraafplaats.


 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar "Leidraad voor het kerkgebouw van de Vereniging Kerkgebouw Varsselder-Veldhunten" elders op onze pagina's onder het thema Historie

Voor het kopen van ledencertificaten neemt u contact op met de voorzitter telefoon 06-40168799 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.