Stichting Dierenweide Varsselder Veldhunten ontvangt € 2.000,00 van Rabobank.

Afgelopen week heeft Stichting Dierenweide Varsselder Veldhunten € 2.000,00 in ontvangst mogen nemen voor aanschaf nieuwe zitmaaier. Omdat vrijwilligers steeds moeilijker te vinden zijn en omdat lenen van materieel niet altijd wenselijk is zijn wij blij met deze geweldige bijdrage van de Rabobank. Door deze bijdrage hebben wij een zitmaaier kunnen kopen om de vrijwilligers te ontlasten.

Naast de Rabobank zijn we ook Westerveld Tuinmachines uit Aalten dankbaar voor hun financiële bijdrage in de levering van de zitmaaier.

Zie hieronder ook het persbericht van de Rabobank.

Rabobank Coöperatiefonds schenkt € 23.500,- aan lokale verenigingen

Rabobank Graafschap verblijdde onlangs 7 verenigingen met een bijdrage vanuit het Rabobank Coöperatiefonds. Het totaalbedrag van € 23.500,- komt ten goede aan lokale verenigingen uit Doetinchem, Megchelen, Breedenbroek, Varsselder en Zelhem.

Uitreiking cheques

De feestelijke uitreiking van de cheques vond plaats op dinsdagmiddag 12 oktober. Stichting Zorgkamer, Mannenkoor Mooi Koor Man, Sport Vereniging Gedeon Garde, Stichting Dierenweide Varsselder Veldhunten, R.K. Voetbalvereniging Ajax Breedenbroek, Museum Smedekinck en Stichting Erfgoed Landfort namen een financiële bijdrage in ontvangst uit handen van Susan Bruinsma, directeur Coöperatieve Rabobank.

Over het Coöperatiefonds

Bruinsma licht toe: “Met het Coöperatiefonds steunt Rabobank Graafschap activiteiten en projecten die het welzijn van de regio versterken. Dat doen wij door activiteiten op algemeen maatschappelijk terrein, sociaal, economisch of cultureel gebied te steunen.” 

Jouw project laten groeien met onze hulp

We zijn altijd op zoek naar projecten en initiatieven waarmee we samen werken aan een betere leefomgeving. Voldoet jouw verzoek aan de gestelde voorwaarden? Dan kun je een aanvraag indienen via  www.rabobank.nl/graafschap  De aanvragen worden op vier momenten in het jaar door de commissie van de ledenraad beoordeeld.

Bijschrift bij foto:

Blije gezichten bij de verenigingen die een cheque in ontvangst namen. 

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Miranda van Balveren (medewerker Marketing, Communicatie & Coöperatie) (06) 82139924 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..