Varsselder Veldhunten maakt werk van de Ulftse Avondvierdaagse.

Op woensdag 1 juni worden de wandelaars van de Ulftse Avondvierdaagse feestelijk ingehaald tijdens een “mini-intocht” bij ’t Dorpshuus in Varsselder.  Op de eerste avond van de Vierdaagse worden de wandelaars muzikaal begroet door dweilorkest Waarow. Na het grote succes van vorig jaar zijn de wandelroutes van de 10 km, 15 km en de individuele wandelaars dit jaar wederom speciaal aangepast en gaan via het terras van ’t Dorpshuus.

Vele inwoners van Varsselder Veldhunten en ander geïnteresseerden hadden zich vorig jaar verzameld op het terras. Dweilorkest WaarOw uit Varsselder zorgde voor een prima sfeer. Het publiek ontving de wandelaars met veel applaus. De wandelaars konden dit erg waarderen en begonnen spontaan mee te zingen en te zwaaien. De feestvreugde liep steeds verder omhoog naar mate er meerdere wandelaars voorbij kwamen. Leden van de organisatie van de Ulftse Avondvierdaagse waren aanwezig om het geheel te aanschouwen en waren enthousiast over het feestje bij de doorkomst in Varsselder Veldhunten.

Dit jaar krijgt dit dus een vervolg. Om de feestvreugde nog meer te verhogen wordt iedereen die de wandelaars in Varsselder Veldhunten wil begroeten, verzocht zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij ’t Dorpshuus. Speciaal voor deze gelegenheid is het terras van 18.15 uur geopend en gaat WaarOw voor een feestelijke happening zorgen.

Om alvast de sfeer te proeven zijn de foto's van vorig jaar, die gemaakt zijn door Nico Marcus, hier te bekijken.

UA4 2016

 

Delen