Lenteconcert 2016

 

 Zondagochtend heeft Fanfare St. Gregorius samen met de slagwerkgroep en het jeugdorkest een luchtig en vrolijk lenteconcert gehouden. In een goed gevulde Dorpshuus waren lichte en herkenbare nummers te horen die voor een ontspannende sfeer zorgde. De aanvullende projecteerde beelden zorgde er voor dat het publiek een betere indruk kreeg van de gespeelde muziekstukken.Opvallend waren de speelse en vrolijke nummers die het jeugdorkest ten gehore bracht. De slagwerkgroep liet horen dat het muzikale niveau wederom verder gestegen was. Daarnaast wist Nathal Jansen te imponeren met het haar solo op trompet in het nummer Concertino. Francis Lukassen nam de saxofoon solo voor haar rekening in het nummer Passadena.

Op deze ochtend waren er ook jubilarissen. Henri Hebbink en Sandra Immink werden in het zonnetje gezet voor hun 40 jarig jubileum en Lotte Hebbink voor haar 12,5 jarig jubileum.

Ook de leerlingen die voor hun examen waren geslaagd werden gehuldigd: Martijn Klompenhouwer (Bugel) voor het C diploma, Roos Lukassen (Bugel) voor het B diploma en  Vera Sprenkelder (Bugel) slaagde met lof voor haar C diploma en Sabien Jansen (Bariton) die al eerder voor haar examen was geslaagd voor haar B diploma.

Foto’s van het Lenteconcert zijn door Nico Marcus gemaakt en zijn hier te bekijken.

Delen