Speculaasaktie 2014 flyer. copy

 

 

Speculaasactie Fanfare St. Gregorius voor aanschaf instrumenten voor jeugdleden. 

Op vrijdag 21 november en zaterdag 22 november houdt Fanfare St. Gregorius uit Varsselder weer haar jaarlijkse Speculaasactie. Op vrijdagmiddag worden de ambachtelijke speculaaskoeken, die gebakken zijn door bakker Heijerman, ingepakt en klaargemaakt voor verkoop. De leden van de Fanfare zullen aan uw deur verschijnen om deze heerlijke koeken aan te bieden. Een zakje bevat acht grote speculaaskoeken en kost €3,00 per zakje. Wilt u meerdere zakjes kopen, dan betaalt u slechts €2,50 per zakje. Voor dit bedrag heeft u niet alleen smakelijke speculaaskoeken, maar helpt u de Fanfare haar jeugdopleiding te stimuleren. 

 

De opbrengsten van de speculaasactie komt namelijk ten goede aan de jeugd van het orkest. Op dit moment telt het orkest een groot aantal jeugdleden. Om ervoor te zorgen dat zij optimaal muziek kunnen maken, zijn er (nieuwe) instrumenten, uniformen en andere attributen nodig. Met de opbrengst van de speculaasactie is het voor de Fanfare mogelijk om hierin te investeren. Als u koeken koopt van de Fanfare, bevordert u dus de jeugdopleiding van de Fanfare. Vrijdagmiddag vanaf 15.00 uur en zaterdag de hele dag kunt u de leden van de Fanfare aan de deur verwachten. Er wordt niet alleen in Varsselder verkocht, maar ook in Gendringen, Ulft en omliggende dorpen. Heeft u de verkopers aan uw deur gemist dan kunt u vrijdagmiddag vanaf 15.00 en zaterdag ook terecht in ‘het Dorpshuus’ in Varsselder voor de heerlijke speculaaskoeken. 

Speculaaskoeken als attentie 

De Fanfare is tevens op zoek naar bedrijven, winkels, verenigingen of instellingen die in de Sinterklaas periode een attentie willen uitdelen aan klanten of medewerkers. Hiervoor zijn onze zakjes met speculaas uitstekend geschikt. Tips, aanmeldingen of bestellingen zijn van harte welkom bij Jan Aalders, tel. 06-21127597 of Henri Hebbink tel. 06-22619426.


Jeugd 2014

Delen