Fanfare St. Gregorius organiseert “Jetzt Geht’s (wieder) Los..”- avond.

SpatshopklOp zaterdagavond 1 november 2014 organiseert Fanfare St. Gregorius haar Spätshopconcert “Jetzt geht’s (wieder) los!” Na het succes van voorgaande jaren krijgt het concert dit jaar wederom een vervolg. Een avond vol met bekende muziek en vooral veel gezelligheid in ’t Dorpshuus van Varsselder Veldhunten. Een geschikte ruimte die voor deze gelegenheid feestelijk wordt aangekleed. De avond begint om 20.00 uur. De muzikale reis van de Fanfare, die onder leiding staat van Gerjo Seesink, begint met popmuziek van Rob de Nijs, Bryan Adams en Coldplay. Na een korte pauze gaat het programma verder met lichte populaire muziek met o.a. solo’s voor de saxofoonsectie, een specialact op salsamuziek en een uiterst swingende medley van bekende Nederlandse liedjes op een manier zoals u nog nooit heeft gehoord.

 

In de tweede pauze is het de hoogste tijd voor een biertje of wijntje en is er al aangepaste “Spät-shop-muziek”. Het orkest gaat zich tevens omtoveren naar een Egerländer orkest. Tijdens het derde deel van het concert gaan dan ook alle remmen los en Geht’s wieder Los.

Tijdens de optredens is de bar geopend en kan er al gezellig een drankje worden gedronken. Met de klanken van walsen en polka’s en met geprojecteerde beelden op de achtergrond, komt het gevoel van de Oktoberfeesten snel naar boven. Ook nu is er ruimte om lekker in te haken. Met een mix van Tiroler Musik, een bierpul en lederhosen zal er zeker een polonaise ontstaan.

 

Na het optreden van het orkest verzorgt entertainer Gerard Willemsen uit Varsselder voor een afterparty met Apres Ski muziek. Een avond zonder serieuze, maar wel gezellige muziek. Alles met een lach en vooral gemütlichkeit.

De toegang is vijf euro. Hiervoor krijg je gratis een kopje koffie en een gezellige avond voor terug.

Delen