IMG 2929-1Fanfare St. Gregorius is het nieuwe seizoen goed gestart. 

 

De eerste activiteit was de “Fanfaredag 2014”. Een beter begin kun je niet wensen. Een feest voor alle leden waarbij jong en oud een gezellige tijd had. Vooral jeugdleden genoten van deze middag en avond waarbij spel en gezelligheid de boventoon voerde.  En daarnaast was er natuurlijk een drankje en een uitzonderlijke lekkere barbecue.

 

Na deze ontspanning richt het fanfareorkest zich op de komende activiteiten. Als eerste zal het orkest de gehele middag te horen zijn tijdens het schuttersconcours op zondag 7 september aanstaande. De fanfare zal haar steentje bijdragen om er een succesvolle en geslaagde concoursdag van te maken. 

 

Hierna gaat het vizier op het Spätshop concert van zaterdag avond 1 november 2014 in het Dorpshuus. Schrijf alvast deze datum in Uw agenda. Net zoals voorgaande edities wordt het een avond met ontspannende en gezellige muziek. In het laatste gedeelte van het Spätshoppen speelt het orkest volop Tiroolse feestmuziek. 

 

Ook de voorbereidingen voor Music Together 4 zijn al in volle gang. Dit staat gepland voor 6 en 7 november 2015 in het Dorpshuus Varsselder Veldhunten.

 

Foto’s van Fanfaredag 30 augustus 2014 zijn hier te zien.

 

Delen