Kerstconcert affiche 2013 Op zondag 22 december zorgt Fanfare St. Gregorius uit Varsselder voor een lichtpuntje in de donkere dagen voor Kerstmis. Dit gebeurt tijdens het jaarlijkse Kerstconcert in het kerkgebouw aan de Hoofdstraat in Varsselder Veldhunten. Het concert begint om 10.30 uur en de toegang is gratis.

Het concert wordt vanaf 10.00 uur door de midwinterhoornblazers “De Huttenpiepen” angebloazen.

Alle onderdelen van de muziekvereniging verzorgen het programma. Fanfare St. Gregorius en het Jeugdorkest, beide onder leiding van Gerjo Seesink, leden van de gezamenlijke slagwerkgroep en de blokfluitgroep onder leiding van Sanne Wessels verlenen medewerking.

Het fanfareorkest gaat dit jaar voor uitsluitend bekende kerstliederen. Traditionele en populaire kerstnummers komen voorbij. Het bekende Stop the Cavalry, een swingde Sleight Ride en een verassende uitvoering van The Little Drummer boy. En wat is er dan niet toepasselijker dan dat er ditmaal ook echte “Little drummers boys” medewerking verlenen.

De blokfluitgroep bestaat uit de aller jongste leden van de muziekvereniging. Zij laten horen waar ze al in een korte tijd toe in staat zijn. Het plezier straalt er van af. Ook de leerlingen van het Jeugdorkest zorgen met vrolijke klanken voor een ontspannen kerstsfeer. En zij beleven zichtbaar plezier aan het spelen in dit orkest. Dit orkest fungeert als een springplank naar het grote orkest.Tijdens de pauze wordt er koffie, thee of frisdrank met een traditioneel kerstkransje aangeboden.

Bestuur, dirigent en leden van Fanfare St. Gregorius wensen U hele fijne kerstdagen en een gezond en muzikaal 2014.

Delen