In het Pinksterweekend, op zaterdag 4 juni en zondag 5 juni organiseren N.V.C. en Concordia uit Netterden samen een jubileumweekend.

Het programma op zaterdag 4 juni staat in het teken van het 90-jarig jubileum van N.V.C. Er zijn jeugdactiviteiten in de ochtend, een receptie voor genodigden in de middag en vanaf 20.00 uur is er een feestavond voor jong en oud samen met De PolBand.

Op zondag viert fanfare Concordia het 25-jarig jubileum van dirigent Gerjo Seesink. Gerjo is ook 12,5 jaar dirigent van de muziekvereniging uit Varsselder.Met medewerking van 5 verenigingen onder leiding van Gerjo Seesink, start er om 12.00 uur een jubileumconcert. Het fanfareorkest van Varsselder gaat samen muziekstukken spelen met fanfare Concordia uit Netterden. Daarnaast spelen muziekvereniging Jubal uit Varsseveld en harmonie Onderling Genoegen uit Etten gezamenlijk. Ook schutterij de Eendracht uit Ulft zal een optreden verzorgen. De uitgevoerde muziekwerken bestaan uit herkenbare en lichte nummers.Na de optredens zal vanaf 14.30 uur het feest zich voort zet met DJ Dylan.

Voor beide dagen geldt een entree van €10,- inclusief twee munten.Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree tijdens het concert op zondag.De munten zijn alleen geldig tijdens dit feestweekend.Locatie: Feesttent op sportpark de Hoek, Emmerikseweg 2a in Netterden

Iedereen is welkom om fanfare St. Gregorius aan te moedigen.

Feestweekend 724x1024

affiche copy