We zijn er weer.

“We zijn er weer!” Dat waren de eerste gedachten van de leden van fanfare St. Gregorius  nadat de maatregelen van de RIVM soepeler werden. Eindelijk weer repeteren en dan liefst ook zo snel mogelijk aan iedereen laten horen dat we er weer zijn. Dit gaat gebeuren op maandagavond 12 juli om 19:00 uur bij het terras van ’t Dorpshuus in Varsselder Veldhunten.

Na slechts enkele repetities is het dirigent Gerjo Seesink en zijn muzikanten gelukt om een klein zomerconcertje te geven voor inwoners van Varsselder Veldhunten en andere belangstellenden. Pure ontspannende en vooral luchtige muziek zoals bijvoorbeeld van Abba en Amy Winehouse. Ook Latin- en Braziliaanse nummers komen dan voorbij. De muzikanten hebben mooi zomerweer besteld, maar mochten de weersomstandigheden minder gunstig zijn, wordt binnen een “terras” gecreëerd.

Het orkest wil op deze manier iets terug doen voor iedereen die de vereniging op welke manier dan ook hebben gesteund in de afgelopen periode. Daarnaast zijn basisschool leerlingen en hun ouders van harte welkom om het muziek maken van dichtbij mee te maken. Zo zijn er mogelijkheden om actief in het orkest mee te doen, en zo enthousiast te raken om actief muziek te gaan maken.

Na afloop van dit kleine zomeravond concertje is er ruim gelegenheid om alvast te proosten op dPR 2021 1e komende zomervakantie. De toegang is vrij.

Zomeravond concertje 2021 2 copy