Winterfair Varsselder Veldhunten 2019.
Op 14 december 2019 organiseert fanfare St. Gregorius een Winterfair. Na de succesvolle eerste editie in 2017 kan een vervolg hierop niet uitblijven. Een opzet die meer mogelijkheden geeft dan een traditionele kerstconcert. Een winterconcert en wintermarkt in één. Naast het fanfareorkest o.l.v. Gerjo Seesink zal ook het popkoor Different Voices uit Gendringen o.l.v. Belinda Kamps voor winterse muziekklanken in ‘t Dorpshuus in Varsselder Veldhunten zorgen.
Vanaf 18.00 uur begint de Winterfair en vooraf zullen de bezoekers buiten ‘t Dorpshuus ontvangen worden door leden van de midwinterhoorngroep de Huttepiepen. Ook zal de kerstster, die zich buiten op de schietmast bevindt, officieel worden ontstoken door leden van het O.L.V Gilde. Binnen is er een winterfair waar sfeervolle marktkraampjes zijn opgebouwd. Deze worden bemand door zowel mensen uit het dorp, als van buiten ons dorp. Thema van deze fair is alles wat met winter, kerst en de gezellige decembermaand te maken heeft. Het fanfareorkest zal vooral luchtige nummers maken zoals Mr. Blue Sky, Last Christmas en Winter Games. Ook popkoor Different Voices zorgt voor sfeervolle zang. Ditmaal bestaat de zaalindeling niet uit lange rijen stoelen voor het publiek maar gezellige zitjes waar jong en oud ontspannen van kan genieten. Een echte gastheer en gastvrouw zullen aanwezig zijn om de verloting met prachtige prijzen onder de aandacht te brengen.
Voor een hapje en drankje hoeft men niets te kort te komen, waarbij de Apfelstudel niet mag ontbreken. Na afloop is er voldoende ruimte om gezellig na te borrelen. Iedereen is van harte welkom op deze tweede Winterfair 2019. De toegang is gratis.

Winterfair 2019P1 copy

PR 2019 1