Fanfare St. Gregorius is klaar voor de speculaas actie. Afgelopen zaterdag, 9 november hebben enkele leden, Sandy Schepers, Bennie Helmink en Fred Maatman, de hele dag geholpen om de speculazen te bakken.

Op vrijdag 15 november en zaterdag 16 november zal Fanfare St. Gregorius uit Varsselder Veldhunten weer haar jaarlijkse Speculaasactie houden. De koeken zijn gebakken bij bakkerij Heyerman. De opbrengst van de actie gaat naar de jeugdopleiding en de aanschaf en onderhoud van instrumenten. Omdat de subsidiekranen behoorlijk dichtgedraaid zijn, probeert de vereniging op deze manier financieel gezond te blijven.

Vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur en zaterdag overdag, kan men leden van het fanfareorkest aan de deur verwachten. Er wordt niet alleen in Varsselder Veldhunten verkocht, maar ook in de omliggende dorpen. Tevens kan men, op vrijdagmiddag en op zaterdag overdag, in ‘het Dorpshuus’ in Varsselder terecht om speculaaskoeken te kopen.

Speculaaskoeken als attentie.

De Fanfare is tevens op zoek naar bedrijven, winkels, verenigingen of instellingen die in deSinterklaas periode een attentie willen uitdelen aan klanten of medewerkers. Hiervoor zijnonze zakjes met speculaas uitstekend geschikt. Tips, aanmeldingen of bestellingen zijn van harte welkom bij Henri Hebbink tel. 06-22619426.

PR 2019

PR 2019B

PR 2019A