Excelsius en Gregorius in concert in Ons Pakhuus Silvolde

Op zaterdag 2 november zullen fanfare Excelsior Silvolde en fanfare Gregorius uit Varsselder samen een concert geven in Ons Pakhuus te Silvolde. De contacten tussen beide verenigingen bestaat al een aantal jaren, samen werd enkele jaren geleden ook al gemusiceerd tijdens een try-out concert voor de concours deelname in de DRU te Ulft. Het programma zal bestaan uit lichte muziek en enkele concertwerken. Mooie muziek om naar te luisteren en leuke muziek om als muzikant te spelen. Fanfare St. Gregorius o.l.v. Gerjo Seesink en Fanfare Excelsior o.l.v. Henk Jan Radstaak beloven u een mooie avond uit.

Iedereen is van harte welkom op het concert welke gratis toegankelijk is op 2 november om 20:00 uur. Het zou fantastisch zijn dat vele supporters uit Varsselder Veldhunten hun eigen muziekvereniging Gregorius komt steunen.

 

Gerjo Seesink werd op 14 juli nog gehuldigd vanwege zijn 25-jarig jubileum als dirigent van het B-orkest van Jubal Varsseveld. Hij kreeg tevens een koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Otwin van Dijk voor zijn muzikale betrokkenheid en inzet bij vele muziekverenigingen.

Gerjo onderscheiding

Concert excelsior gregorius poster 2 11 19