Music for Holiday

Zo tegen het eind van het verenigings seizoen begint iedereen te denken aan een “vakantie borrel” en gaan de meeste mensen zich opmaken voor een vakantie-modus. Dit geldt ook voor de muzikanten van fanfare orkest St. Gregorius uit Varsselder Veldhunten. Op maandagavond 8 juli gaat men zorgen voor een gezellige Holiday-avond. Op het terras van ’t Dorsphuus trakteren zij het publiek op zomerse  klanken.

Pure ontspannende en vooral luchtige muziek zoals bijvoorbeeld van Queen en Adele. Ook Latin- en Braziliaanse nummers met hun opzwepende drumritmes, komen dan voorbij. De muzikanten hebben mooi zomerweer besteld, maar mochten de weersomstandigheden minder gunstig zijn, wordt binnen een “terras” gecreëerd.

Alle verenigingen die gebruik maken van ’t Dorpshuus en alle andere belangstellenden worden voor deze Music for Holiday avond uitgenodigd. Om 19:30 uur begint het orkest te spelen en de toegang is gratis. Vorig jaar behaalde dit bijzondere evenement nog de voorpagina van de GelderlanPR 2019 3der. 

Music for Holiday 2