Oud ijzer actie Fanfare St. Gregorius, nu het hele jaar door!

Fanfare St. Gregorius heeft het hele jaar door de Oud IJzer actie. De actie is nodig voor de aanschaf en onderhoud van muziekinstrumenten. Elke muzikant heeft een instrument nodig. Dit instrument wordt door de vereniging gratis in bruikleen gegeven. De instrumenten hebben onderhoud nodig en er moet wel eens iets aan gerepareerd worden. Ook zijn er enkele instrumenten die aan vervanging toe zijn. Daarnaast wordt de opbrengst van de actie gebruikt voor het opleiden van de jeugdleden.

Hoe gaat de actie in z’n werkt? Heel eenvoudig. Heb je oud ijzer of metaal waar je van af wil, dan kan dit ingeleverd worden op “Het Leemland” bij Rik Fisser, Berghsweweg 12, in Varsselder Veldhunten. Iedereen heeft wel eens een oude fiets, wasmachine, kruiwagen, oude accu’s of iets dergelijks in de weg staan. Denk ook aan de spullen achter of in de schuur of op zolder. Of misschien ligt er nog ergens oud ijzer bij je werkgever. Met het voorjaar in het vooruitzicht is nu het moment om dat in te leveren.  Bij U thuis ophalen van het oud ijzer behoort ook tot de mogelijkheden. Bel dan met Rik, 06-22470288. De actie loopt het hele jaar door.

Onder het motto “Van Uw oud ijzer en metaal, gaan wij muzikaal aan de haal” hopen we dat de actie een groot succes gaat worden.

Oud IJzer 2017   b 1

Delen